Birol Ünsal: 'Bu Maçlar, Avrupa Kupasındaki final maçına hazırlık oldu'

Kadınlar Hentbol Süper Ligi play-off maçlarından galibiyet alarak tur atlayan Konyaaltı Belediyespor'da Başantrenör Birol Ünsal, Hentbolhaber.Net'e açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Hentbol Süper Ligi play-off maçlarında Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü, Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile karşılaştı. İlk maçı 30-35, ikinci maçı da 39-30 galibiyet ile kapatan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü, Play-Off’larda tur atladı ve gözünü EHF Avrupa Kupası Final maçına çevirdi. 

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübünün deneyimli antrenörü Birol Ünsal her iki maçta almış oldukları galibiyeti hentbolhaber.net’e değerlendirdi.

Ünsal, “ Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş Kulübüne maçı erken oynamayı kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Dostluk çerçevesinde iki güzel maç oynadık. Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş Kulübünü tebrik ediyorum. Bu maçların, Avrupa Kupası final maçı öncesi iyi bir hazırlık olduğunu düşünüyorum. Büyük bir heyecan ile final maçlarını bekliyoruz. Bütün gücümüzle final maçlarına hazırlanıp kupayı ülkemize ve Antalya’ya getirmeyi istiyoruz.” dedi.

Hentbol ailesinin bayramını da kutlayan Birol Ünsal, “Camiamızın Ramazan Bayramını kutlarım. Sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim” dedi.

Temsilcimiz Konyaaltı Belediyespor, EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası finalinde İspanya’nın Club Balonmáno Atlético Guardes takımı ile 30 Nisan ve 7 Mayıs tarihlerinde iki maç yapacak.

EHF’nin Viyana’daki merkezinde çekilen kuraya göre, temsilcimiz Konyaaltı Belediye ilk maçını İspanya’da oynayacak, ikinci maçı ise kendi evi olan Antalya Spor Salonu’nda oynayacak.

Bakmadan Geçme