Birol Ünsal, 'Çok centilmence bir maç geçti'

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Hentbol Süper Ligi 17. Haftasında İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ile Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü arasında Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan maçın sonunda gülen konuk ekip oldu. ilk devresi 16-18 Konyaaltı Belediyesi GSK üstünlüğü ile geçti. Maçın sonucunda da Mavi-Kelebekler galibiyet ile Antalya'ya dönen taraf oldu. (32-36) 'Çok centilmence bir maç geçti' […]

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Hentbol Süper Ligi 17. Haftasında İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ile Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü arasında Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan maçın sonunda gülen konuk ekip oldu.

ilk devresi 16-18 Konyaaltı Belediyesi GSK üstünlüğü ile geçti. Maçın sonucunda da Mavi-Kelebekler galibiyet ile Antalya’ya dönen taraf oldu. (32-36)

“Çok centilmence bir maç geçti”

Konyaaltı Belediyespor Başantrenörü Birol Ünsal Hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu: “Açıkçası aklımız Avrupa Kupası yarı final maçındaydı; ancak bu maç bizim için play-off sıralamasından dolayı önem  taşıyordu. Kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyet ile Play-off’u ikinci tamamlamayı garantiledik. Çok centilmence bir maç geçti. Her iki takımı da tebrik ediyorum. İzmir takımına oynayacak oldukları maçlarda başarılar diliyorum.” dedi.

“Avrupa’da final hedefliyoruz”

Avrupa kupasında yoluna kayıpsız devam eden Konyaaltı Belediyespor, 26 Mart Pazar günü rövanş için Slovakya temsilcisi Michalovce takımı ile karşılaşacak. İlk maçı evinde oynayan ve 31-24 skorla galip gelen Mavi Kelebekler, deplasmanda da kazanarak adını finale yazdırmak istiyor.

Birol Ünsal, “Artık tamamen Avrupa Kupası maçını düşünüyoruz. Amacımız final, hedefimiz final. Antalya’ya bir sevinç yaşatmak istiyoruz” dedi.

 

Bakmadan Geçme