Birol Ünsal “En büyük pay Aksaray seyircisinin””

A Milli Kadın Hentbol Takımımızın Litvanya’yı 30-24 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Antrenörümüz Birol Ünsal, Aksaray seyircisine teşekkür etti.

HENTBOLHABER.NET -Litvanya karşısında alınan galibiyetin oluşmasındaki en büyük etkenin Aksaray’daki seyircinin ve atmosferin olduğunu belirten Ünsal, şunları söyledi:

“Çok güzel bir ortamda galibiyet aldık. Mutluyuz takımımız tebrik ediyorum. Bu seyirci önünde oynamak bambaşka. Bu ortamı hazırlayanlara, Aksaraylılara teşekkür ediyorum. Grubumuzda Almanya ve İspanya avantajlı durumdalar. Yine biz elimizden gelen mücadelemizi yapacağız. Bu maçlar bizim için önemli. Şansımız azda olsa sonuna kadar kullanmak istiyoruz. Ülke adına bir sürü imkanımız ve kendi gücümüz var. Hep birlikte Türk hentbolunu iyi yerlere taşımak istiyoruz.”

Yasemin Şahin: İspanya ve Almanya maçlarını da kazanmak istiyoruz

8 gol atarak galibiyette önemli pay sahibi olan Yasemin Şahin ise galibiyetten ötürü mutlu olduklarını, hedeflerinin diğer maçlardan da galip ayrılmak olduğunu söyledi. İspanya ile Amasya’da böyle bir atmosferde oynayacaklarını aktaran Şahin, “İspanyayı yenebiliriz. Yeter ki gerçek oyunumuzu sahaya yansıtalım.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme