Birol Ünsal: 'Kupayı kazanma gücümüz var'

Konyaaltı Belediyespor, EHF Avrupa Kupası Final rövanş maçına kilitlendi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası finali ilk maçında İspanya’nın Club Balonmán Atlético Guardes takımına deplasmanda 23-17 mağlup olan temsilcimiz Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübünde hedef; galibiyet.

6 sayılık gol farkı ile yenilen temsilcimiz Konyaaltı Belediyesi’nin deneyimli antrenörü Birol Ünsal, kendi evlerinde oynayacak oldukları rövanş maçı için hazırlıklı olduklarını, kupayı kazanmak için isteklerinin daha da fazla olduğunu ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:

“Çok iyi oynadığımızı söyleyemem. Bizden çok daha iyi bir takım olmayan takıma kendi evlerinde yenildik. İspanyollar ev sahibi olmalarının avantajını hakemleri de yanına alarak çok iyi kullandılar. Bizim de 7 Mayıs’ta kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde maçımız var. 7 sayı farkla galip gelip kupayı kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Bu gücümüz var. Hatırlarsınız ki, Slovaklar ile oynadığımız maçta  oradaki karşılaşmada 6 sayı fark ile yenilip kendi evimizde 7 sayı ile kazanmıştık. Yine aynı başarıyı ortaya koymayı istiyoruz.”

Rövanş maçı 7 Mayıs 2023 Pazar günü saat 20.00’de Antalya Spor Salonunda oynanacak.

 

Bakmadan Geçme