Birol Ünsal sert konuştu

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Birol Ünsal, Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne 32-30 mağlup oldukları Hentbol Kadınlar Süper Lig Play-Off final serisi ikinci maçı sonrasında Kastamonu Gündem Gazetesine değerlendirmelerde bulundu.

KAYNAK: Kastamonu Gündem Gazetesi

Konyaaltı Belediyespor Antrenörü Ünsal, maç değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı: “Her şey ortada. Bütün camia izliyor. Sahada hak etmediğimiz şeylerle karşılaşıyoruz. Bunların hiçbirisine gerek yoktu. Hentbol böyle olacaksa kim şampiyon olursa olsun hentboldan hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum. Hakemlerin bu kadar devrede olduğu bir branş var mı ülkemizde bilmiyorum. Bunlara gerek yok diye düşünüyorum. Yanlış olabilir ama bu bizim görüşümüz. Yarın da elimizden geleni yapacağız. Ama olup bitenlerden çok mutlu değiliz açıkçası.”

“ÜZGÜNÜM”

Ünsal: “Kırmızı kartı hepimiz gördük. Standartlar malesef eşit değil. Bizim oyuncumuz ‘Rakip takım topu bırakmadı’ diye uyarıyor bizimkini atıyor. ‘Niye?’ diyorum, bakıyor sadece arkadaşımız. Bu tür maçlarda bir pozisyon iki pozisyon gerçekten çok önemli. O yüzden, üzgünüm ama çok da bir şey söylemek istemiyorum.”

Ünsal son olarak: “Tatsız bir ortam var. Kim şampiyon olursa olsun bir an önce bitsin istiyorum. Bu maçlar hentbola çok şey katmıyor.”

https://www.kastamonugundemgazetesi.com/birol-unsal-dan-mac-degerlendirmesi/38085/

Bakmadan Geçme