Birol Ünsal: 'Türkiye Kupası'nı Antalya'ya getirmek istiyoruz'

Konyaaltı Belediyespor Başantrenörü Birol Ünsal, 7-8 Mayıs Cumartesi THF Spor Salonu'nda oynanacak olan Türkiye Kupası Dörtlü Finalleri için düşüncelerini Hentbolhaber.Net’e paylaştı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi, 19. Haftası’nda Görele Bld. Spor Kulübü’nü deplasmanda mağlup ettikten sonra gözünü Türkiye Kupası Final4’a çeviren Konyaaltı Belediyespor, 7 Mayıs Cumartesi günü Yenimahalle Belediyespor ile karşılaşacak.

Ünsal, “Tüm hentbol ailesinin ve Türk milletinin bayramı kutlu olsun. İlk olarak hafta sonu oynamış olduğumuz müsabaka için Görele Bld. Spor Kulübü’nü  tebrik etmek istiyorum. Bizi evlerinde çok iyi ağırladılar. Teşekkür ederim. Zorlu bir müsabakadan galip ayrıldığımız için mutluyuz. Bu galibiyetimiz, Türkiye Kupası maçları için güzel bir motivasyon oldu bizim için” dedi.

“Türkiye Kupası’nı Antalya’ya getirmek istiyoruz”

7 Mayıs Cumartesi THF Spor Salonu’nda 13.30’da oynanacak olan Türkiye Kupası Dörtlü Finaller için de düşüncelerini aktaran Ünsal, Yenimahalle Bld. Spor Kulübü ile oynayacak oldukları maç için hazır olduklarını ifade etti. 

 “Yenimahalle Bld. Spor Kulübü karşısında oynayacak olduğumuz maçı kazanmak istiyoruz. Var gücümüzle mücadele edeceğiz. Amacımız; Türkiye Kupası’nı kazanmak. Ankara’ya moralli gidiyoruz. Yenimahalle Bld. Spor Kulübü maçı karşısında galibiyet alarak, finalde kupayı Antalya’ya getirmek istiyoruz. Türkiye Kupası maçlarında oynayacak olan takımlara başarılar diliyorum. Seyir zevki yüksek, hak edenin kazandığı bir turnuva olmasını istiyoruz.”

 

 

Bakmadan Geçme