Bitime 30 saniye kala ortalık karıştı

Erkekler 1.Liginde İzmir Büyükşehir Belediyesi SK ile Serik Belediyesi SK maçı nefesleri keserken, son 30 saniye kala yaşanan olaylar gölge düşürdü.

HENTBOLHABER.NET – Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan müsabaka ilk yarı Serik Belediyesi SK fırtınası eserken, ikinci yarı da İzmir Büyükşehir Belediyesi SK fırtınası esti.

Nefes kesen maçı İzmir Büyükşehir aldı

Maçın bitimine son 30 saniye kala İzmir Büyükşehir Belediyesi SK 30:26 önde iken, İzmir Büyükşehir Belediyesi SK oyuncusu Soner’in rakibi Enis’e faul yapması ve Enis’in Soner’e tepki vermesi üzerine tribünlerde hareketli dakikalar yaşandı. İzmirli hentbol severler  Enis’e tepki vererek, protesto ettiler.

Haber

Bu maç için Antalya’dan İzmir’e gelen Serik Belediyesi SK taraftarları da oyuncuları Enis’i korumak için tezaruhat yaptılar. Bunun üzerine her iki takım taraftarları centilmenlik dışı harekette bulundular. Serik Belediyesi SK taraftarlarının Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda bulunan bazı camları kırdıkları da objektiflere yansıdı.

Haber

Müsabaka her iki taraftar gruplarının salonun farklı yerlerine alınması sonrası başladı ve 30:26’lık skor ile tamamlandı. Müsabakada yaşanan bu taraftar olayı maça damga vururken, maçın hakemleri tarafından raporun yazıldığı ve sorumlu kulüplerin ceza alabileceği yetkililerce bildirildi.

Haber

Maçın son dakikalarını Facebook sayfamızdan veya aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

aa




Bakmadan Geçme