“Biz Atamadık, Onlar Attı”

Büyükşehir Belediye Ankaraspor Antrenörü Zeki Polat, mağlubiyet sonrası düşüncelerini paylaştı.

Zeki Polat , Beşiktaş maçının ilk dakikalarında kötü başladıklarını belirterek; "Sert oynayacaklarını biliyorduk. Geriye düşünce paniğe kapıldık ve skor bir anda 4-0 oldu. Bu dakika da molayı alma ihtiyacı duyduk. Ancak moladan sonra skoru değil, fakat oyunu eşitledik diyebilirim"dedi.

İlerleyen dakikalarda müsabakanın sonucunu kalecilerin belirlediğine değinen Polat, "Altuğ ve 7metre atışlarında Mesut , kalelerini kapattılar. Açıkçası Ankara’da ki müsabakanın tam tersi oldu desek yalan olmaz. Ayrıca hızlı oyun başlagıcı yapamadık ve çok sayıda hucüma çıkarken top kaybı yaptık.

İkinci yarıda oyunu dengeledik ancak skoru dengeleyemedik. Beşiktaş bugün için hucümda varlık gösteren , savunmada da sert oynayarak bizi etkisiz kılan taraf idi."dedi.

Oynadığımız bu maçı şöyle bir analiz edecek olursak diyen Polat , "Beşiktaş ilk maç ve ikinci maçta da 22 gol atabildi. Biz Ankara’da 23, İstanbul’da 15 gol atabildik. Açıkçası Beşiktaş skor yönünden bir değişime uğramadı , ama biz onların iyi motive olmasına karşın , çıkışlarımız ve son atışlarımızın kötü olması sonucu bu skorda kaldık. Son atışlarda biz atamadık, onlar attı. Düşünün ilk yarı 8 , ikinci yarı 11 dakika gol atamadık."dedi.

Final serisinin 3.maçı ile ilgili olarak hem hucümda hem de savunmada değişiklik yapacağını belirten Polat, "Bunu da yarın ki idmanda ekibine uygulatacağını, cumartesi günü de tutuk başlamayıp, maçı istediğimiz tempoda götürerek, gülen taraf biz olmak istiyoruz"dedi.

Bakmadan Geçme