“Bizim için olmazsa olmaz savunma olacaktır”

Sezon öncesi Can Çağnay Fuar Turnuvasına katılan Polatlı Belediyesi Spor Kulübü oynamış olduğu üç maçı da kazandı.

HENTBOLHABER.NET – Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan müsabaların ardından Ankara temsilcisi Polatlı Belediyesi SK, turnuva birincisi oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’yı 26:21, Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü’nü 36:26 ve son gün Üsküdar Belediyesi SK’yı 39:32 mağlup eden Polatlı Belediyesi SK, genç yaşta hayata gözlerini yuman Can Çağnay için düzenlenen turnuvada birinci oldu.

Haber

Turnuva ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Polatlı Belediyesi SK Antrenörü Kıvan Özcan, “İlk olarak Can Çağnay kardeşimize Allah rahmet eylesin ve ailesine de sabırlar diliyorum. Sezon öncesi güzel bir turnuva oldu bizim için, çünkü bizim gibi yeni oluşan takımların maç yapma ihtiyacı oluyor. Bu yüzden davetleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’ya teşekkür ederiz. Bu turnuva sezon için eksikliklerimizi ve neyi daha çok geliştirmemiz gerektiğini gösterdi.  Zaman zaman savunmada iyi şeyler yapsakta, bununla ilgili daha geliştirmemiz gereken anlayışların olduğunu tespit ettik . Çünkü yeni sezonda bizim için olmazsa olmaz savunmamız olacak. Bu doğrultuda da teknik ekip olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefi olan bir takımız , bizlere her türlü desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’ ya ,Başkanımız İsa Şengül ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz . 2017-2018 sezonda tüm takımlara  başarılar diler, sakatlıksız bir sezon dilerim” dedi.




Bakmadan Geçme