Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: “Her şey hayal etmekle başlar”

Yalıkavakspor’un EHF Kupası Son 16 Tur’u ilk maçından farklı galip ayılmasından dolayı büyük sevinç yaşayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, her şeyin hayal etmekle başlayacağını dile getirdi.

HENTBOLHABER.NET – Yalıkavak Spor Kulübü’nün, Muratpaşa Belediyesi Spor kulübünü 39-20 mağlup etmesinden sonra Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yalıkavak Spor Kulübü’nün müsabakada çok iyi oynadığını belirterek; “Biz onlar için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Yıllardan beri, Sayın Başkan Mehmet Esen ve kulüpteki arkadaşlarımızın emeğiyle şu anki bulunduğumuz konumdayız. Bu sezon namağlup gidiyoruz. Namağlup bir takımın bu standardı koruması da oldukça zor elbette. Avrupa Kupası’na geçen yılki başarılı sonuçların ardından katılabildik. Şimdi son 16 turundayız. Bunu da geçersek çeyrek finalde artık Avrupa’dan takımlarıyla oynamaya başlayacağız. Kentin tanıtımı açısından ve sporcu arkadaşlarımızın özgüven kazanması açısından bu çok önemli. Tabi ki bir de kadınların bu arenada yer alıp gençlere rol model olması bizi mutlu eden bir farklı konu. Bunun bir adım ötesinde altyapıya ve tesisleşmeye önem verip arkadaşlarımızın başarılarına destek verip katlanarak artmasını sağlayacağız” dedi.

Başkan Ahmet Aras, kupayı hayal ediyor musunu? sorusuna ise şu cevapları verdi:

“Her şey hayal etmekle başlıyor. Bu hayalle yola çıkıp bu hayallerini somut hedefler koyarak gerçekleştiriyorlar. Tabi ki bizim için kupalar önemli. Bir hedef koyacağız ve bunun için sonuna kadar çalışacağız. Ben arkadaşlarımızın hedeflerini biliyorum. Sayın Mehmet Esen(videoda röportajda) Yalıkavak Spor Kulübü için mahalle takımı dedi. Evet mahalle takımı olarak çıktılar yola, artık Bodrum’un takımı oldular ve Türkiye’yi temsil ediyorlar. Biz bu hedefleri canlı tutacağız ve böylece başarıya ulaşacağız” dedi.

Başkan Ahmet Aras’ın canlı yayında açıklamaları:

 

Bakmadan Geçme