Böhme Kastamonu Belediyespor'da

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunu transferlerine başladı. Kastamonu ekibi bu kapsamda Danimarkalı sağ kanat Simone Böhme'yi renklerine bağladı.

Hentbolhaber.net

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunu transferlerine başladı. Kastamonu ekibi bu kapsamda Danimarkalı sağ kanat Simone Böhme’yi renklerine bağladı. Şu anda Macaristan temsilcisi Siofok’ta forma giyen 1991 doğumlu oyuncu, gelecek sezon temsilcimizin başarısı için mücadele edecek. Kariyerinde hem kulüp takımlarında hem de Milli takımlarda birçok başarısı bulunan 1,69 boyundaki Böhme, 2021’de düzenlenen Dünya Kupası’nda Danimarka Milli takımıyla bronz madalyanın da sahibi oldu.

RADİCEVİC’İN YERİNDE BÖHME’Yİ İZLEYECEĞİZ
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün bu sezonki flaş transferlerinden dünyaca ünlü Jovanka Radicevic’in yerine, gelecek sezon bir başka başarılı isim Simone Böhme kadroda yer alacak. Hatırlanacağı üzere Radicevic geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, gelecek sezon Krim Mercator ile anlaştığını duyurmuştu.

BÖHME’NİN TAKIMLARI VE BAŞARILARI
31 yaşındaki Böhme, Danimarka’nın Randers, Silkeborg, Viborg takımlarının formasını giydikten sonra Romanya temsilcisi Bucuresti ve Macaristan ekibi Siofok takımlarında mücadele etti. Böhme, 2017 yılından bu tarafa Macaristan Ligi’nde Siofok’un formasını terletiyordu.

2010 yılında Randers HK ile ve 2019 yılında Siofok ile şimdiki adıyla Avrupa Ligi şampiyonluğunu kazandı. Böhme, 2017 yılında ise CSM Bucuresti ile Şampiyonlar Ligi üçüncülüğü yaşadı. Danimarka Milli takımıyla 48 maçta 55 gol atan Böhme, Milli takımla da 2021 İspanya Dünya Kupası’nda dünya üçüncülüğü başarısı yakaladı.

BÖHME’DEN İLK AÇIKLAMA
Simone Böhme yaptığı açıklamada; “Kastamonu’da oynayacağım için çok mutlu ve heyecanlıyım. Yeni takım arkadaşlarımla tanışmak, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak ve Türkiye’de yeni maceralar için sabırsızlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım ve takım için çok savaşacağım” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme