Bölge Karmaları Şampiyonası Sona Erdi.

Bölge Karmaları Türkiye Şampiyonası sona erdi. 400 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada oynanan final maçlarının ardından birinciler belli oldu. Erkeklerde birinci Ankara Bölge olurken, bayanlarda ise İstanbul Bölge oldu.

Erkeklerde finalmüsabakası nefesleri kesti. Finalde Ankara ve Bursa bölgeleri karşı karşıyageldi. THF Spor Salonu ve Kompleksinde oynanan maçın ilk periyodu 7-3 Bursaekibi önde kapatırken, ikinci periyodu Ankara bölge 8-7, üçüncü periyodu ise 8-3alarak rakibini 19-17 mağlup ederek, birinci oldu.

3.lük-4.lük maçındaise Adana 3. Bölge, Kastamonu 1. Bölgeyi 33-25 yenerek üçüncü oldu. BAYANLARDA BİRİNCİİSTANBUL

 

Bayanlarda ise finalmücadelesinde İstanbul ve İzmir bölgeleri karşı karşıya geldi. İlk periyot 7-4İstanbul’un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci periyodu ise İzmir 7-5 önde kapattı.Son periyot ise büyük çekişmeye sahne olurken, taraflar 9-9 berabere kaldı.Toplamda 21-20 İzmir’i mağlup eden İstanbul, birinci oldu.

 

3.’lük-4.’lük maçındaise Ankara, Bursa’yı 19-15 mağlup ederek üçüncü oldu.

 

Final maçlarınınardından düzenlenen kupa töreninde şampiyon bölgeler madalyalarını FederasyonBaşkanımız Sayın Bilal Eyuboğlu’nun elinden aldılar. İkinci olan bölgelere isemadalyalarını Federasyonumuz Başkanvekili Sait Ersu Hızır takdim etti.Şampiyonada görev alan gözlemci ve hakemlere ise şiltlerini FederasyonumuzTeknik Kurul Üyesi Tunç Dağal verdi.

 

Bakmadan Geçme