Bölge Karmalarına Adnan Öztürk Yorumu

Hentbol Erkek A Milli Takım Antrenörü Adnan Öztürk, Bölge Karmaları Türkiye Şampiyonası ve sonrasında ki B Yıldız Milli Takım Gelişim Kampı hakkında görüşlerini dile getirdi.

Hentbolhaber.Net olarak  Hentbol Erkek A Milli Takım Antrenörü Adnan Öztürk’e ,Bölge Karmaları Türkiye Şampiyonası , B Yıldız Milli Takım Gelişim Kampı ve bu kampa seçilemeyen sporcular hakkında ki görüşlerini sorduk.

Adnan Öztürk,  bir hafta boyunca devam eden "Bölge Karmaları" Türkiye Şampiyonası sonucunda Kızlarda Bursa’nın, Erkeklerde Ankara’nın birinci olduğu belirtti ve "Bana göre bu maçlarda mücadele eden tüm sporcu  ve onları sahada organize eden antrenörlerin büyük bir alkışı hak ettiğini düşünüyorum. Türk hentbolunun geleceğinin bu  çocukları yetiştiren  antrenörlerin de, başka bir alkışı hak ettiğine yürekten inanıyorum."dedi.

Ayrıca Öztürk , "Bu organizasyonun amacı, çocuklara turnuva maç deneyimi yaşatırken, içlerinden öne çıkanların milli takımların alt yapısına kazandırmaktır. Ayrıca çocuklarımıza sporun dostluk, kardeşlik ve Fair-  Play’ in ise sportmence yarışmak olduğunu hissettirmenin de önemli olduğunu düşünüyorum.  Burada seçilen çocuklarımız şu anda Ankara Elmadağ’ da kampta. Bugün bu kampa seçilemeyen çocuklarımız üzülmesinler,  eksiklerini kapattıklarında milli takımların kapıları onlara her zaman açık olacaktır. Burada seçilen ve seçilemeyen çocuklarımız yıl boyunca takip edilecek ve gösterdikleri gelişimlere göre milli takım kamplarına alınacaklardır."dedi.

Antrenör ve Hakem Eğitimlerine de değinen Öztürk , "Şampiyona sırasında yapılan antrenör gelişim seminerinin antrenörler için iyi bir fırsat eğitimi ve turnuvada görev yapan genç hakemlerin gösterdikleri performansın ilerisi için oldukça umut verici  olduğunu düşünüyorum. Tabi ki hakemlerin gelişiminde her maç sonrası aldıkları eğitimin oldukça katkısı olduğunu düşünüyorum.

Öztürk son olarak : "Turnuvanın organizasyonunu planlayan ve bu organizasyonun sağlıklı yürümesinde katkısı olan herkesi kutluyorum." dedi.

Bakmadan Geçme