Bolu Belediyespor cephesinden açıklama

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubundaki Bolu Belediyespor ile Karaman Minik Atılım Spor Kulübü arasında oynanan maç sonrası istenmeyen olayların yaşandığı Karaman Minik Atlılım Spor Kulübü tarafından iddaa edilmişti.

HENTBOLHABER.NET – Bolu’da oynanan Hentbol Kadınlar 1.Ligi B Grubu 14.hafta karşılaşmasında Bolu Belediyespor ile Karaman Minik Atılım Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

Müsabakanın ilk devresi 14-10 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçerken, ikinci devrede eşitlik sağlanmış ve maç 28-28 berabere sonuçlanmıştı.

Müsabakanın ardından Karaman Minik Atılım Spor Kulübü’nün yapmış olduğu paylaşımda, Bolu Belediyespor Antrenörleri’nin teknik ekibe ve taraftarlarının Karaman Minik Atılım Spor Kulübü oyuncularına fiziki saldırıda bulunduğu, Sporcuların soyunma odasına kaçmaya çalışmasına rağmen orada da saldırıya uğradıkları ifade edilmişti.

Bolu Belediyespor Başantrenörü Sercan Marangoz tarafından yapılan paylaşımda iki takım antrenörler arasında sözlü tartışmanın yaşandığı, bu olaylar sırasında iki takımdan da hiçbir sporcuya fiziki ve sözlü bir temas olmadığı ifade edildi.

Sercan Marangoz’un paylaşımı şu şekildedir.

“12.03.2023 tarihinde Bolu Belediye Sk – Karaman Minik Atılım SK takımları arasında oynan Kadınlar 1.ligi müsabakası sonrasında iki takım antrenörler arasında sözlü tartışma yaşanmıştır. Bu olaylar sırasında iki takımdan da hiçbir sporcuya fiziki ve sözlü bir temas olmamıştır. Bu olaylardan etkilenen ve maçın stresinden psikolojik olarak etkilenen Karaman Minik Atılım SK. Sporcularına Sosyal medyada paylaştığı resimlerde de görüldüğü üzere Kulübümüz yardımcı antrenörü ve sağlık ekibiyle beraber ilgilenildiği görülmektedir.

Ayrıca Bolu emniyeti saha içi olaylara müdahale edip büyümesini engellemiştir. Maç sonunda Bolu emniyeti rakip takımı sağlıklı bir şekilde şehir dışında kadar eşlik etmiş olup, araçlarına iddia edildiği üzerine hiçbir şekilde saldırıda bulunulmamıştır.
Hakem gözlemci ve ilgili mercilerin raporları incelenip, disiplin kurulunun vereceği karar sonucundan olayların saptırıldığı tüm kamuoyu tarafında da görülecektir.Spor ahlak ve dürüstlüktür. Her zaman spor ahlakı dışındaki eylemlerin karşısındayız .Ancak Sosyal medya paylaşımları ile farklı algı yaratıp doğru olmayan paylaşımlarla kulübümüzü zan altında bırakan kişi ve paylaşımlar hakkındada gerekli işlemlerin yapılacağınıda belirtmek isteriz.”

Haber

Bakmadan Geçme