Bolu’da istenmeyen olaylar

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubundaki Bolu Belediyespor ile Karaman Minik Atılım Spor Kulübü arasında oynanan maç sonrası istenmeyen olaylar yaşandı.

HENTBOLHABER.NET – Bolu’da oynanan Hentbol Kadınlar 1.Ligi B Grubu 14.hafta karşılaşmasında Bolu Belediyespor ile Karaman Minik Atılım Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

Müsabakanın ilk devresi 14-10 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçerken, ikinci devrede eşitlik sağlandı ve maç 28-28 berabere sonuçlandı.

Haber

Müsabakanın ardından Karaman Minik Atılım Spor Kulübü’nün yapmış olduğu paylaşımda, Bolu Belediyespor Antrenörleri’nin teknik ekibe ve taraftarlarının Karaman Minik Atılım Spor Kulübü oyuncularına fiziki saldırıda bulunduğu, Sporcuların soyunma odasına kaçmaya çalışmasına rağmen orada da saldırıya uğradıkları ifade edildi.

Yerde yatan sporculara sağlık görevlilerinin müdahale ettikleri görüldü.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü’nün paylaşımı ve iddiaları şu şekilde:

“Bugün Bolu Belediye Spor Kulübü ile 1.lig Kadın Hentbol takımımızın oynamış olduğu maçın bitiminde Bolu Belediye SK antrenörleri önce teknik ekibimize fiziksel saldırıda bulunurken, taraftarların da sahaya inmesi sonucu saha karışmıştır.
Rakip takımın antrenörleri ve taraftarları sporcularımıza ve teknik ekibimize şiddette bulunmuştur. Sporcularımızın ve ekibimizin koridora kaçmaya çalışması sonucunda ekibimiz koridorda da saldırıya uğramıştır. Takımımız 1 saat boyunca soyunma odasında mahsur kalarak çıkamamış ve dışardaki takım aracımıza da ayriyeten saldırı girişiminde bulunulmuştur.
Olay esnasında sporcularımızın belirli bölgelerine aldıkları yumruk ve tekme darbeleri sonrası bazı sporcularımız bayılmış ve hastaneye kaldırılmıştır.

Biz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü olarak bir kadın takımının başında antrenör olan insanların ve kadın takımını destekleyen taraftarların başka bir kadın takımına bu denli sözlü ve fiziki saldırılarını kınıyoruz.
Bu olayın peşini bırakmadan takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz. Gerekli yerlerin gerekli işlemleri yapacağına güvenimiz sonsuzdur.

SON OLARAK SPORDA ŞİDDETİ VE KADINA ŞİDDETİ KINIYORUZ.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Yönetimi”

 Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Karaman Minik Atılım S.K. (@karaman_minikatilimsk_hentbol)’in paylaştığı bir gönderi

Bakmadan Geçme