Bornova Bld. Başkanı Olgun Atila “Gururlu ve mutluyuz”

Bornova Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapımını tamamladığı Altındağ spor Kompleksi, 17 Nisan Pazar günü kapılarını açacak.

Kompleks, 2 bin 500 kişilik ana salonu ile Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanacak dev maça ev sahipliği yapacak. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu önemli mücadele öncesi tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Başkan Atila, sadece Bornova değil, tüm İzmir için önemli olan bu Kompleks’e Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini vermek istediklerini ve bu konuyu başkanlık önergesi olarak Bornova Belediye Meclisi’ne getireceklerini de belirtti.

Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente kazandırdığı Altındağ Spor Kompleksi, 17 Nisan’da kapılarını açacak. Yapımı tamamlanan tesis, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Pazar günü oynanacak Göztepe – Beşiktaş maçına ev sahipliği yapacak. Lider durumdaki siyah-beyazlı ekiple, en yakın takipçisi olan ikinci sıradaki Göztepe arasındaki kritik mücadele, saat 17.00’de başlayacak.

Gururlu ve mutluyuz
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu önemli maç öncesi tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Altındağ Spor Kompleksi’nin 2 bin 500 seyirci kapasiteli ana salonu ve 200 kişilik antreman salonu ile İzmir’in en önemli spor tesislerinden biri olacağını vurgulayan Başkan Atila, “Büyükşehir Belediyemizle birlikte kentimize böylesi bir tesis kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Salonumuzdaki ilk maçın Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin ilk iki sırasında yer alan takımlar arasında oynanacak olması da ayrı bir mutluluk. Göztepe yönetimine Bornova’da oynama arzuları nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Altındağ Spor Salonu’nun isminin Altındağ Atatürk Spor Salonu olarak değiştirilmesi için meclise önerge sunacaklarını ifade eden Başkan Olgun Atila, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini bu önemli tesiste de yaşatmak istiyoruz. Bu önerimizin meclisimizden oybirliği ile geçeceğine inancım tam diye konuştu.


//

Bakmadan Geçme