Bornova’nın gururu kızlar

Bornova Belediyespor Minik Kız Takımı, Alanya'da Türkiye Şampiyonu oldu. Yeşil-beyazlı kızlar yine aynı yerde düzenlenen Uluslararası Ramazan Demirci Açık Alan Turnuvası'nda da ilk sırada yer aldı.

Şampiyon sporcular kazandıkları iki kupayla Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti

2002 – 2003 doğumlu sporcuların yeraldığı Bornova Belediyespor Minik Kız Takımı, namağlup İzmir birincisi olarak gittiği Alanya’daki finallerde Türkiye Şampiyonu oldu. Yeşil-beyazlı kızlar 18-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada 9 takımı geride bırakarak büyük bir başarı elde etti. Aynı ekip yine Alanya’da düzenlenen Uluslararası Ramazan Demirci Açık Alan Turnuvası’nda da ilk sırada yer aldı.

HEM SPORDA HEM DE DERSLERİNDE BAŞARILILAR
Tamamı Bornova Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk Ortaokulu öğrencisi olan şampiyon sporcular, iki kupayla birlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Takımın antrenörü Arzu Gerçek, Bornova Belediyespor Başkanı Cumhur Yılmaz, Hentbol Şube Sorumlusu Erdoğan Çiçek ve Masör Mine Yurtluk’un da bulunduğu ziyarette, verdiği destek nedeniyle Başkan Atila’ya teşekkür edildi. Hepsi takdir ve teşekkür belgesi alarak sporun eğitime olan katkısını da gösteren şampiyon sporcular ise ileriki yıllarda takım olarak Bornovayı profesyonel liglerde temsil etmek istediklerini söyledi.

‘SİZLER BORNOVA’NIN GURURUSUNUZ’
İlçede daha fazla çocuğa ve gence spor yapma olanağı yaratmak için çalıştıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise elde edilen bu başarının gurur verici olduğunu belirterek, “Kentimizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Adımızı tüm Türkiye’ye bir kez daha duyurdunuz. Sizlere tüm Bornovalılar adına teşekkür ediyorum ve kutluyorum” dedi.




Bakmadan Geçme