Bozokspor’dan Yozgatlılara çağrı var!

Yozgat Bozok Spor, Süper Lig şampiyonluğu unvanı bulunan Maliye Milli Piyango ile karşılaşıyor. Komşu şehirlerin maçında THF Spor Salonunda büyük kalabalık bekleniyor.

SEYFİ ÇELİKKAYA / HENTBOLHABER.NET – Yozgat’ın Erkekler Süper Ligindeki temsilcisi Bozok Spor, yarın(cumartesi) deplasmanda oynayacağı Maliye Milli Piyango maçında Ankara’daki yüz binlerce Yozgatlıya güveniyor. 

Ankara’da binden fazla dernek kuran Yozgatlıları, THF Erkekler Süper Liginin ikinci haftasındaki zorlu Piyango deplasmanına davet eden Yozgat Bozok Spor Başkanı Cenker Doğan; ”Ankara’da yaşayan Yozgatlı hemşehrilerimizin bizleri bu önemli müsabakada yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz” dedi.

BOZOK SPOR PİYANGO’YA HAZIRLANIYOR

SORUNLARI KISA SÜREDE ÇÖZECEĞİZ

Bozok Spor Başkan Doğan, müsabakanın saat 15:00’de THF Salonunda oynanacağını hatırlatarak; ”Yozgat’ı en iyi şekilde temsil edebilmek için güçlü bir kadro oluşturduk. Hem Türk Milli takımında hem de kendi ülkelerinde milli olan yabancılarımızla oluşturduğumuz takımımız Yozgat’ın adını duyurma çabası ve gayretiyle mücadele verirken, Yozgatlıları da her maçında yanında görmek istiyor. Yarın oynanacak karşılaşmada, tribünlerden verilecek destek ile takımımız salondan galibiyetle ayrılarak lige ağırlığını koyacaktır” ifadelerini kullandı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de Bozok Spor kampını ziyaret etti.

YOZGAT BOZOK TESİS BEKLİYOR

Haber

Bakmadan Geçme