“Bu atmosferi soluyabildiğim için mutluluk duyuyorum”

hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut
Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Dörtlü Final heyecanı yarın ve pazar günü yaşanacak. Budapeşte MVM Dome’de oynanacak dörtlü final karşılaşmalarında ülkemiz hentbolunun önemli isimlerinden Beyza İrem Türkoğlu da yer alacak. Türkoğlu, iyi bir takım olduklarını ve Dörtlü Final’e kalan tüm ekiplerin de başarılı olduğunu kaydederek, şampiyonluk için çaba sarf edeceklerini belirtti.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET –  Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Dörtlü Final heyecanı yarın ve pazar günü yaşanacak. Budapeşte MVM Dome’de oynanacak dörtlü final karşılaşmalarında ülkemiz hentbolunun önemli isimlerinden Beyza İrem Türkoğlu da yer alacak. Danimarka temsilcisi Team Esbjerg’de forma giyen oyuncu, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için takımına katkı sunmanın mücadelesini verecek.

Daha önce Makedonya temsilcisi Kometal ile Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Yeliz Özel’in ardından, bu kez Beyza İrem Türkoğlu Türk kadın hentbolunu en prestijli noktada temsil edecek. Beyza İrem Türkoğlu aynı zamanda değişen Şampiyonlar Ligi sistemi baz alındığında, Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nde mücadele eden ilk Türk sporcu olacak.

Team Esbjerg, yarın Macaristan’da başlayacak olan Dörtlü Final karşılaşmaları için dün Macaristan’a ulaştı. Macaristan’da Dörtlü Final’de yer alan dört takımın da aynı otelde kaldığı bilgisine ulaşıldı. Yıldız oyuncu Beyza İrem Türkoğlu’ndan alınan bilgiye göre otele girişten itibaren özel organizasyonların, medya günlerinin yapıldığı ve güzel bir atmosferin oluştuğu öğrenildi.

“ŞANS OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM”
Team Esbjerg formasını giyen Beyza İrem Türkoğlu, iyi bir takım olduklarını ve Dörtlü Final’e kalan tüm ekiplerin de başarılı olduğunu kaydederek, şampiyonluk için çaba sarf edeceklerini belirtti. Türkoğlu yaptığı açıklamada; “Çok iyi ve oldukça güzel bir atmosfer var. Burada değerli olduğumuz hissettiriliyor. Organizasyon şu ana kadar gerçekten harika. Her şeyden önce burada bulunabildiğim ve bu atmosferi soluyabildiğim için mutluluk duyuyorum. Burada olmayı kendi adıma büyük bir şans olarak değerlendiriyorum” dedi.

Türkoğlu şöyle devam etti: “Burada artık en iyi takımların yer alıyor. Biz de bu takımlardan biriyiz. Yarın çok zorlu bir Györi maçına çıkacağız. Bu turnuvadaki tüm maçlar zor olacak. Bunun bilincinde olarak iyi hazırlandık. Tüm gücümüzü, tutkumuzu, enerjimizi, becerimizi ortaya koyup kazanmak için mücadele vereceğiz.”

YAYIN PROGRAMI

Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final karşılaşmaları trtspor.com.tr ve TRT Spor Yıldız’dan canlı olarak takip edilebilecek. Beyza İrem Türkoğlu’nun formasını giydiği Team Esbjerg ile Györi Audi ETO KC arasındaki Dörtlü Final ilk karşılaşması yarınTürkiye saati ile 16.15’te başlayacak.

Bakmadan Geçme