Bu hafta parke ateş alacak

THF Kadınlar Süper Lig 15. Hafta, 1. Lig 17. Hafta ve 2. Lig A ve B Grupları 13. Hafta maç programı ve görevlendirmeleri…

HENTBOLHABER.NET – THF Kadınlar Süper Ligi 15. Haftası oldukça çekişmeli karşılaşmalara sahne olacak. Ligin zirvesinde olduğu kadar, puan tablosunun ortasında ve en altında yer alan ekiplerin de birbirleriyle mücadeleleri izleyenlere büyük heyecan yaşatacak.

Her ne kadar haftanın maçı lider Yenimahalle Belediyesi SK ile üçüncü Rize Ardeşen GSK arasında oynanacak olsa da, lig ikincisi Muratpaşa Belediye SK  ile Kadınlar Süper Ligi’nin köklü ekiplerinden Üsküdar Belediyesi SK arasında oynanacak maç puan tablosundaki yerlerin değişmesi açısından büyük öneme sahip.

HAFTANIN MAÇI YENİMAHALLE – ARDEŞEN
En yakın rakibi Antalya Muratpaşa Belediye SK ile arasında 4 puan fark olan Ankara ekibi, maça ev sahibi olmanın avantajı ile çıkacak. Lig ikincisi Antalya ekibi ile aynı puanda olan fakat averajla üçüncü sırada yer alan Ardeşen GSK, yoğun bir maç trafiğinden çıkmış olarak Ankara’ya gelecek ve bir üst sıraya tırmanmak için puan peşinde koşacak.

ÜSKÜDAR’DA BİR ŞAMPİYON
Geçtiğimiz hafta sonu EHF Kupası’nda çeyrek finale yükselme başarısını Muratpaşa Belediye SK, İstanbul deplasmanına gidecek. Süper Lig’de 7. Sırada bulunan ev sahibinin son üç sezonun şampiyonundan puan alması zor görünse de maçın son düdüğü çalana kadar sonucun belli olmayacağını vurguluyor ancak tribünde yer alanların iki takımın kıyasıya mücadelesine şahit olmasının garanti  olacağını söylüyoruz.

KARADENİZ ALEV ALEV
Haftanın bir başka çekişmeli maçı beşinci ve altıncı sırada bulunan Kastamonu Belediyesi SK ile Süper Lige hızlı bir giriş yapan Trabzon ekibi Zağnos arasında oynanacak. Aralarında bir puan olan iki ekibin mücadelesinin seyir zevki yüksek bir karşılaşma olması bekleniyor.

Ligde son iki sırayı paylaşan 1907 Kanarya ile Bursagücü’nün bu hafta kötü gidişe dur demeleri mümkün olacak mı hep beraber göreceğiz.

 

15. Hafta öncesi Kadınlar Süper Lig puan durumu:

Haber

 

THF Kadınlar Süper Lig 15. Hafta maç programı ve görevlendirmeleri şöyle:

21 ŞUBAT 2015 CUMARTESİ

Ankara 1910 SK – Bursagücü Gençlik
Salon: Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu
Saat: 15:00
Hakemler:  Turgut Gezgin – Ş.Şeref Uslu, Ankara
Gözlemci: Abdullah Ulukuş, Eskişehir

Üsküdar Belediyesi SK – Muratpaşa Belediyesi SK
Salon: İstanbul Çamlıca Spor Salonu
Saat: 17:00
Hakemler: Serdar Özen – Yunus Tokmak, Sivas – Ankara
Gözlemci: Faruk Akman, İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi SK – 1907 Kanarya SK
Salon: İzmir Celal Atik Spor Salonu
Saat: 16:00
Hakemler: Sami Aytaç – Cihan Yılmaz, Manisa
Gözlemci: Bülent Türköz, Burhaniye

Zağnos Spor – Kastamonu Belediye SK
Salon: Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu
Saat: 14:00
Hakemler: Fuat Çam – Yüksel Çalkuç, Manisa – Kocaeli
Gözlemci: Ümit Öğünç, Ordu

23 ŞUBAT 2015 PAZARTESİ

Yenimahalle Belediyesi SK – Rize Ardeşen Gençlik SK
Salon: Ankara THF Spor Salonu
Saat: 19:00
Hakemler: Murat Çelik – Cengiz Ömer, Ankara
Gözlemci: Şükrü Oytan, Eskişehir

 

THF Kadınlar 1. Lig 17. Hafta ve 2. Lig A Grubu ve B Grubu 13. Hafta maç programları ve görevlendirmeleri için TIKLAYINIZ!

Bakmadan Geçme