BU HAFTA SONU BİMEKS'TEN ALDIĞINIZ ÜRÜNÜN %25'İNİ ÖDEMEYİN

Teknoloji severlerin öncelikli tercihi BİMEKS'te, indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Bimeks 14-15 Temmuz hafta sonuna, binlerce üründe %25 indirim fırsatıyla giriyor.

Bimeks’in tüm mağazalarında ürün farkı gözetmeksizin yapılacak olan indirim, teknoloji severlerin yüzünü güldürecek. 41  İlde 66 mağazada ofis teknolojileri, mobil teknoloji ve ev teknolojisinde BİMEKS, %25 indirim ve 6 taksit avantajı sağlayacak.  Yüzlerce marka, binlerce ürün ve kaliteli hizmetiyle, teknolojinin kalbi bu hafta sonu da BİMEKS’te atacak.

Bimeks, düzenli olarak yaptığı haftalık indirimlerine ek olarak, hafta sonu özel indirimi ile teknoloji alışverişine verim katacak. Bimeks’in indiriminden faydalanmak isteyenler tüm mağazalarda ve tüm ürünlerde %25 indirim ve 6 taksit imkanı ile alışveriş yapabilecek. Bimeks’in bu indirimi özellikle hafta içi çalışan ve hafta sonunu alışverişe ayıranlar için büyük fırsat olacak.

Gelişmekte olan perakende sektörüne yıla %49’luk büyüme ile giren BİMEKS, indirimleri, farklı hizmet anlayışı, teknolojide öncülüğü ile hız kesmeden, pazar payını artırmaya devam ediyor.  Bimeks mağaza satışlarının yanı sıra online satış avantajlarını da sürdürüyor. Web’e özel indirimleri ve pizza siparişi gibi hızlı işleyen 180 dakikaya kadar teslimat süresiyle de teknoloji severleri memnun etmeye devam ediyor.

2012’ye 76 mağaza hedefiyle giren  BİMEKS, yılın henüz ilk yarısında mağaza sayısını 66’ya çıkararak bu hedefine oldukça yaklaştı.  Bimeks bir yandan kendi mağazalarını açarken, diğer yandan franchise mağaza sayılarını artırarak girişimcilere de büyük bir yatırım kaynağı oluyor. Ayrıca mağaza sayıları ve satışların artışıyla yeni istihdama da olanak sağlıyor.

 

 

İletişim:  Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş

Sinan Yazıcı [email protected] 0216 542 62 00

Haber

Bakmadan Geçme