Bu kaleciyi geçmek imkansız!

Beşiktaş Mogaz Kalecisi Yunus Özmusul’a Avrupa’dan büyük övgü… Özmusul, Şampiyonlar Ligi’ndeki performasıyla gündemde kalmaya devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – VELUX EHF Şampiyonlar Ligi Avrupa’nın en iyi 24 takımının mücadele ettiği dünyanın en büyük hentbol organizasyonu. 

Bu milyar euroluk organizasyonda en iyilerin en iyisi olarak öne çıkan birtakım oyuncular  arasında bu sezon Türkler de yer aldı. Beşiktaş Mogaz HT Pivotu Tolga Özbahar, takip edilmesi gereken oyuncular listesinde yer aldı, golleri haftanın golü seçildi. Tolga en son Şampiyonlar Ligi Yıldızlar Karması’na aday gösterildi. Oylama 24 Mayıs’ta sona eriyor. Tolga Özbahar’a BURADAN oy verebilirsiniz!

Beşiktaş Mogaz’ın genç kalecisi Yunus Özmusul ise sezon boyunca Avrupa arenasında sürekli yükselen performansıyla göz doldurdu. Kritik kurtarışlara imza atan Özmusul, Şampiyonlar Ligi’nde haftanın karmalarında yer aldı.

Yunus’a Avrupa’dan talip var haberi için TIKLAYINIZ!

YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR
Almanya başta olmak üzere  Avrupa’nın hentbolda ekol olmuş ülkelerindeki takımların transfer listesine giren Yunus Özmusul, Şampiyonlar Ligi tarafından durdurulamaz olanı durduran kaleciler arasında gösterildi.

‘İmkansızı Başarmak: Durdurulamaz Olanı Durduranlar’ başlığıyla servis edilen haberde Yunus Özmusul ile aynı listede 2005’de Yılın Hentbolcusu seçilen HC Vardar Kalecisi İspanyol Arpad Sterbik, Uluslararası Hentbol Federasyonu (IHF) tarafından hentbol tarihinin en iyi kalecisi unvanı verilmiş PSG Kalecisi Fransız Thierry Omeyer, FC Barcelona dahil yıllarca İspanya, Almanya ve Danimarka’nın en önemli takımlarının kalesini korumuş KIF Kolding Kobenhavn Kalecisi Danimarkalı Kasper Hvidt gibi efsane olmuş isimler bulunuyor.

Haberde şöyle dendi: “Hentbolda kalecilik çok zordur. Bütün bu zorluklara rağmen bu kaleciler göz kamaştırıcı işler yapıyorlar. İşte yapılamaz denileni yapan, durdurulamaz olanı durduran kaleciler.”

HABERİN VİDEOSU:

Yunus Özmusul geçtiğimiz yıl Avrupa Üniversiteler Hentbol Şampiyonası’nda en iyi kaleci seçilmişti.

*Lütfen haberimizi ve videomuzu paylaşırken kaynak gösteriniz. Emeğe gösterdiğiniz saygıya teşekkür ederiz.

* Haberde kullanılan fotoğraf Nurten Gözoğlu koleksiyonuna aittir. İzin alınarak kullanılmıştır.

Bakmadan Geçme