Bu kez de Beşiktaş otobüsü taşlandı!

Beşiktaş Hentbol Takımı’nın Mersin Hantaş Sportif’le oynadığı maçta, otoparkta bulunan otobüse taşlı saldırıda bulunuldu. Olayda yaralanan olmadı.

Fenerbahçe’ye geçtiğimiz hafta sonu Çaykur Rizespor maçı sonrası düzenlenen silahlı saldırının ardından bir tatsız haber daha geldi. Bu kez hedefteki takım ise Beşiktaş’tı. Normal sezonu lider olarak tamamlayıp, Play-Off’ta Mersin Hantaş Sportif ile eşleşen Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, Mersin’e geldiği sırada taşlı saldırıya uğradı.

Beşiktaş Hentbol Şubesi Menajeri Berk Karahan, olayı sıcağı sıcağına FANATİK’e anlattı. Berk Karahan, maç oynanmadan önce ve maç sırasında Beşiktaş aleyhine trbünlerden aşırı küfür geldiğini ifade etti. Maç esnasında da yaşları 18’i geçmeyen taraftarların dışarıda bekleyen takım otobüsüne taşlı saldırıda bulunduğunu açıklayan Karahan, polis ekiplerinin karşılaşma anında salonda bulunmadıklarını ileri sürdü. Beşiktaşlı yönetici, saldırı olayı yaşandıktan sonra emniyet güçlerinin olay yerine geldiğini söyledi.

Beşiktaş Mogaz hentbol takımına yapılan taşlı saldırıda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, otobüste çok büyük maddi hasar meydana geldi. Saldırıdan haberdar olan kulüp başkanı Fikret Orman’ın da şube sorumlularını arayarak durumla ilgili bilgi aldığı ifade edildi.

Beşiktaş’ın 47-32’lik skorla kazandığı karşılaşmanın ardından yaşanan saldırı nedeniyle Siyah-Beyazlı oyuncuların büyük moral bozukluğu yaşadığı öğrenildi.

Ayşenur Afyon/ Bora Aslan

Haberin linki : http://www.fanatik.com.tr/2015/04/09/bu-kez-de-besiktas-otobusu-taslandi-421923

Bakmadan Geçme