Bu kızlar büyüleyecek

EHF Şampiyonlar Ligi A Grubunda yer alan Belarus Ekibi HC Meshkov Brest, müsabakaları şova dönüştürecek.

FIRAT BEYDE / HENTBOLHABER.NET – 2020/21 sezonundan itibaren yeni statüsü ile spor severlerin karşısında olacak EHF Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde takımlarda hazırlıklarına devam ediyor. 

İlk müsabakalar 12-13 Eylül tarihinde başlayacak. Hazırlıklara başlayan ekiplerden birisi de Belarus ekibi HC Meshkov Brest.

 Meshkov Brest, Şampiyonlar Ligi A Grubunun en ilginç takımlarından birisi. Şu ana kadar Avrupa arenasında istediği sonuçları elde edemeyen Belarus temsilcisi, 12 yıldır Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor. Müsabakalarını Sportshall Victoria’da oynayan Meshkov Brest, 3500 seyirciyi arkasına alıyor. 

Şampiyonlar Ligi’nde seyirciyi salona daha rahet çekebilmek ve gelenlerin hoş vakit geçirmesini sağlamayı hedefleyen yönetim, amigo kızlarını da yeniden seçti.

Bu kızlar Büyüleyecek Foto Galeri

Victoria spor salonunda yapılan seçimlerde BGK Stars grubuna yeni ekip üyeleri seçildi.  Pazarlama ve İletişim Direktör Yardımcısı Lidia Semenova, ” BGK STARS’ın amigo kızları, sadece Belarus sporunun değil, aynı zamanda yurtdışının da ziyaret ettiği ve kulübün gururu olan en seçkin amigo takımlarından biridir”dedi.

Açıkçası gelecek sezon Meshkov Brest spor salonunda atmosfer muhteşem olacak.

 

DİĞER HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hentbolun büyülü salonları -1-

Hentbol Şampiyonlar Ligi müsabakaları ne zaman oynanacak?

Bakmadan Geçme