“Bu takım Türkiye’nin gururu”

Hollanda zaferinin perde arkasında ki en önemli isimlerin başında gelen Başantrenör İlker Şentürk, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu Hentbolhaber.Net’e aktardı.

HENTBOLHABER.NET – Müsabakanın kritik anlarında yaptığı oyuncu değişiklikleri ile takımın ayakta kalmasını ve 3 sayı geriden gelerek 3 sayı farkla galip gelmesinde önemli rol oynayan İlker Şentürk, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ve Hollanda’ya galibiyet için gideceklerini söyledi.

Şentürk Hollanda maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, “Akıllı oynadığımız bölümlerde öndeydik. Ancak telaşlandığımız zamanlarda onlar öne geçti. İkinci yarı daha iyi oynadık. Bu takım Türkiye’nin gururu. Onlar benim aslanlarım. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Milletimize yeni yıl armağanımız olsun. Hollanda ile deplasmanda oynayacağız. Hedefimiz galip gelerek grupta liderliğimizi garantilemek istiyoruz. 

Şentürk Aksaray seyircisine de övgüler yağdırırken, müthiş bir atmosferde oynadıklarını belirterek, herkese teşekkür etti ve 14 Ocak pazar günü oynanacak Yunanistan maçına davet etti.

Bakmadan Geçme