Bu takımların oluşması 40 yılı aldı

Bazı antrenörler müsabaka sonraları “Daha takım olamadık, biraz zamana ihtiyacımız var yada bir kaç hafta sonra takım olarak iyi mücadele edeceğiz” derler. Peki Takım olabilmek için ne kadar süre gerekiyor?

Bu takımların oluşması 40 yılı aldı derken de, Hentbolun Yıldızlarından , Hentbolun Veteranlarından söz ediyoruz.

Sinan Öner’in ilgisi ve oluşumu ile EskişehirHentbolunun uzun yıllar ev sahipliği yaptığı ardından HentbolunYıldızları İsatnbul’da buluşuyor etkinliği ve son olarak VeteranHentbolcular Manavgat’ta buluşuyor etkinliği ile bu 40 yıllık takımlar bir araya geldi.

KNN Sports koordinatörlüğünde ve Side Crown Palace Otel işbirliğiyle 6-7Aralık 2014 tarihlerinde Antalya Manavgat’ta “Manavgat Veteran HentbolTurnuvası” adı altında özel bir organizasyon düzenlendi.

Yerigeldi sahada mola esnasında hikayelerini tribünlere anlattılar , yerigeldi sahada mücadele edip galip gelmenin çoşkusunu yaşadılar. Yıllarıneskitemediği , eski dostlar , eski rakipler bir araya geldi ve Hentbolunçoşkusunu Manavgat’ta yaşadılar.

Manavgat’ta düzenlenen buorganizasyon sonrasında Veteran Hentbolcular tekrar buluşma sözü veripvedalaştılar. Hentbol açısından keyfili anların yaşandığı buorganizasyonda bazı fotoğraf kareleri ise şöyle oldu:

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme