Bu Taraftara Avrupa Maçı Yakışır

Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, Ardeşen seyircisinin Avrupa maçı seyretmeyi hak ettiğini söyledi.

Durak, yaptığı açıklamada, Bayanlar Süper Lig play-off 1. turda rakiplerinin Maltepe Belediyesi olduğunu söyledi.

Lige başlarken ilk hedeflerinin ligi tanımak olduğunu belirten Durak, " Bu sene ilk kez süper lige çıkmış bir takımız. Mütevazı bir kadromuz var. Bu kadroyla önemli başarılara imza atıp ligi 4. sırada bitirdik. Başarı yere zamana koşula bağlı değildir. Başarı insana bağlıdır. Bizimde başarımızın en büyük sırrı ve enerji kaynağımız yüksek seyirci kapasitemizdir. Bu taraftar Avrupa maçı seyretmeyi hak ediyor. "dedi.

Bayanlar Süper Lig play-off 1. tur maçının 31 Martta deplasmanda oynayacaklarını belirten Durak,

"İkinci maç 4 Nisanda, üçüncü maç ise 6 Nisanda kendi evimizde oynayacağız.İlk iki maçı alırsak son maç oynanmayacak. Maltepe Belediyesi’ni yenip Avrupa kupalarına katılacağımıza inanıyorum. play-off 1. tur hazırlıklarına başlayacağız. Planlı programlı olarak çalışacağız. Zor maç olacak. Kadroları oldukça iyi durumda. Ligin ilk yarısında kendi evimizde 24-24 beraber kalmıştık. Deplasmandaki maçı ise 24-20 kazanmıştık. Play-off maçını da kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme