“Bu tip atama etik değil”

Okullu Liseler Yarı Final Grup müsabakaları Aksaray’da başladı.

HENTBOLHABER.NET – Okullu grup müsabakalarında ilk iki günde galibiyet ile ayrılan Ankara Mehmet Rüştü Uzel Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Beden Eğitimi dersi öğretmeni  Aydın Aydınlı yapmış olduğu açıklamada, Aksaray’daki mücadelelerinden dolayı sporcularından memnun. İlk gün  Erzincan Spor Lisesi’ni, ikinci günde Elazığ Spor Lisesi’ni yendiklerini belirten Aydınlı, “Öğrencilerimizin performansından son derece memnunum. İyi mücadele ediyoruz. Amacımız Türkiye Şampiyonasına katılmak” dedi.

Aydın Aydınlı, Yarı Final Grup müsabakasında yapılan hakem ataması ile ilgili olarak, “Rakiplerimiz arasında yer alan Serik Özel Akdeniz Yükseliş Koleji Eğitim Kurumları Lisesi ve bu Eğitim  Kurumumuzun Müdür Yardımcısı N.Haluk Dökmez’in burada hakem olarak yer alması etik değil. Rakiplerimize saygı duyuyoruz ancak Hakem arkadaşımızın burada görev yapıyor olması kafalarda soru işaretinin oluşmasına sebep olabiliyor. Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun bu konuya dikkat etmesi gerekirdi. Bu aynı zamanda o hakem arkadaşımız içinde problem yaratabilir. Bu konuya özen gösterilse daha iyi olacaktı” dedi.

Türkiye Şampiyonası Yarı Final Grubunda 8 Erkek 8 Kız takımı 4’erli 2 grupta mücadele ediyor. Gruplarında ilk sıradaki takımlar çapraz yarı final müsabakası oynayarak ilk iki sıradaki takımlar belli olacak ve Türkiye Şampiyonasına katılacaklar.




Bakmadan Geçme