Buceschi, Odense ile oynanacak maç öncesi değerlendirmelerde bulundu

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Costica Buceschi, pazar günü oynanacak Odense Handbold maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

ÖZGE UĞULU/HENTBOLHABER.NET Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Costica Buceschi, pazar günü oynanacak Odense Hentbol maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli antrenör zorlu maçların kendilerini beklediğini ifade ederek, “Odense maçının anahtarı kesinlikle maçın başından sonuna kadar savaşmak ve mücadele etmek” dedi.

“NELER OLACAĞINI GÖRECEĞİZ”
Buceschi Şampiyonlar Ligi’nin  hentbolun en zor ve en üst seviyesi olduğunu belirterek, “Hepimizin bildiği gibi Kastamonu, Şampiyonlar Ligi’ne katılan ilk Türk kadın hentbol takımı. Çok zor maçlar oynayacağız. Bu yüzden antrenmanlarımızı aynı şekilde devam ettirmemiz çok önemli. Bizim için art arda hem ligde hem Şampiyonlar Ligi’nde maçlar yapmamız çok iyi ve takımın zinde kalması açısından çok önemli ve çok güzel. Sonunda neler olacağını göreceğiz” dedi. 

“ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ”
Buceschi ilk maçın Odense ile yapılacağını, önemli bir maç olduğunu, başarılı oyuncu ve takımlar ile karşılaşacaklarını vurguladı. 

Buceschi sözlerini şu şekilde devam ettirdi: “Sürekli Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorlar. Umarım taraftarlarımızı tribünde görebiliriz çünkü onlara gerçekten çok ihtiyacımız var. Maç için sonuna kadar mücadele edip neler olacağını göreceğiz.Maçın anahtarı kesinlikle maçın başından sonuna kadar savaşmak ve mücadele etmek. Odense, Kuzey ülkeleri nasıl oynuyorsa o şekilde oynuyor. Hızlı hücumlarda ve yerleşik hücumlarda inanılmaz hızlı ve başarılılar. Kendi takımım umarım savunmada iyi bir mücadele verirler. Çünkü rakibimiz gerçekten çok hızlı hücum yapıyor. Pazar günü neler olacağını hep birlikte göreceğiz.”

TARAFTAR BEKLENTİSİ
Buceschi: “Taraftarlarımızdan bizi maç içinde motive etmelerini ve bizim galibiyetimize katkıda bulunmalarını bekliyorum. Türk taraftarları hentbolu çok iyi biliyor ve çok seviyor. Destekleme noktasında çok ateşliler. Umarım onların desteğiyle mücadele edip maçı kazanırız. Dediğim gibi Şampiyonlar Ligi çok üst bir seviye. Biz de bu seviyede henüz yeni bir takımız. Dediğim gibi maçta göreceğiz.” dedi ve “Hazır mıyım, bilmiyorum tam olarak ancak umuyorum. Bugün rakibimizle alakalı video analizimiz vardı. İki antrenmanımız daha var. Maç başladığında hazır olacağız diye umuyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

 

Bakmadan Geçme