Bülent Bıyıklı’dan ayrılık açıklaması

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü eski başkanı Bülent Bıyıklı, kulüp başkanlığını bırakmasının ardından açıklamalarda bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET –Başkanlık yaptığı süre boyunca destek verenlere teşekkürlerini ileten Bıyıklı, kulüp başarılarının Mustafa Köklü başkanlığındaki yeni yönetimde de artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

“İYİ BİR SÜREÇ GEÇİRDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”
Bıyıklı’nın açıklamaları şu şekilde: “Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başkanlığından kendi isteğim doğrultusunda ayrılmış bulunmaktayım. Yaklaşık 4 yıl süren başkanlık sürecimde gerek Türkiye’de aldığımız kupalarla, gerek Avrupa’daki başarılı performansımızla gerekse de yaptığımız sponsorluk anlaşmalarımızla, ekibimle birlikte iyi bir süreç geçirdiğimizi düşünüyorum.”

“BÜYÜK ZEVK VE GURUR DUYDUM”
Bıyıklı: “Başkanlık, hakkıyla yapılma uğraşı verildiğinde gerçekten zor, meşakkatli bir süreç. Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü gibi hentbolun önemli takımlarından birisinin başkanı olmak bu zorluğu arttıran ve bazen de yıpratıcı olabilen bir süreç. Ancak Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başkanlığını yapmaktan, birbirinden değerli hentbol paydaşıyla bir arada olmaktan büyük zevk ve gurur duyduğumu da belirtmek isterim.”

“AYRILIK KARARINI VERDİM”
Bıyıklı: “Babamın vefatı beni ve ailemi derinden etkiledi. İş yoğunluğunu da bir hayli arttırdı. Kısa sayılmayacak bir başkanlık sürecini de geride bıraktığımı düşünerek ayrılık kararını verdim. Kulüp başkanlığından ayrılmam sonrasında; kulüp başkanlığına seçilen, aynı zamanda daha önce de yönetim kurulu üyemiz olan Mustafa Köklü’ye ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Kulübün yaşadığı başarıların artarak devam etmesini diliyorum.”

TEŞEKKÜR
Bıyıklı: “Kulüp Başkanlığı yaptığım sürede desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen AK Parti Milletvekilimiz Hakkı Köylü başta olmak üzere tüm vekillerimize, Valimiz Avni Çakır’a, Belediye Başkanımız Galip Vidinlioğlu ile tüm ekibine, Gün Medya Grup Onursal Başkanı Cengiz Aygün’e, kulüp yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, çok büyük emekler veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline, sponsorlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Bıyıklı son olarak: “Ayrıca birçok soruna rağmen bu güzel sporu ayakta tutmaya gayret gösteren, hentbolun güzelliklerini ortaya koymaya çalışan tüm hentbol kulüplerinin de sakatlıksız, güzel bir sezon geçirmelerini diliyorum.”

Bakmadan Geçme