Bülent Özkul Spor Salonu’na Passo Lig mi geliyor?

Erkekler Süper Lig ekibi Göztepe, Bülent Özkul Spor Salonunda bir takım değişikliklere gitti.

HENTBOLHABER.NET- Erkekler Süper Ligi’nde kendi evinde oynadığı Maliye Milli Piyango SK ve B.B. Ankaraspor maçlarından galip ayrılan Göztepe’de yönetim Bülent Özkul Spor Salonunda yaşanan bir takım sıkıntıları önlemek için tedbirler aldı.

İlk başta spor salonuna girişlerde yaşanan problemleri önlemek için seyirci girişine turnike yerleştiren Göztepe yönetimi, “Bülent Özkul Spor Salonuna Passo Lig mi geliyor?” sorusunun oluşmasına neden oldular. Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız idareciler, bu turnikelerin Passo Lig ile alakası olmadığını Spor Salonu girişinde yaşanan kargaşanın önlenmesi için bu uygulamaya geçtiklerini belirttiler.

Haber

Yedek bankları taşındı
Erkekler Süper Ligin en ateşli seyircisine sahip olan sarı-kırmızılılar, yedek bankını tribünlerin karşısına alarak yaşanabilecek olan tatsızlıkların önüne geçtiler. En son Ankaraspor maçında Ankaraspor’lu oyuncular ile taraftarların yakın olması sebebiyle sözlü tartışmalar yaşanmış, Göztepe 8 Ekim tarihinde açıklanan disiplin kurulu kararları sonucu ihtar cezası almıştı.

Haber

Erkekler Süper Ligi’n 5.haftasında Antalyaspor’u ağırlayacak olan Göztepe, bu maçtan da seyircisinin desteği ile gaip ayrılmak istiyor.

Göztepe ile Antalyaspor arasındaki müsabaka 10 Ekim Cumartesi Saat:17.00’de Bülent Özkul Spor Salonunda.

Bakmadan Geçme