Bulgar Milli Kaleci , Atlantikspor’da

Hentbol Bayanlar 1.Ligin iddialı ekibi Atlantikspor , Bulgaristan Milli Takım kalecisini transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Hentbol Bayanlar 1.Liginde son haftalarda aldığı başarılar ile adından söz ettiren Ankara temsilcisi Atlantikspor , Bulgaristan Milli Takımı’nın tecrübeli kalecisi Geri ( Gergana ) Aleksandrova’yı kadrosuna dahil ederek kalesini güçlendirdi.

Transfer ile ilgili Hentbolhaber.Net‘e açıklamalarda bulunan Atlantikspor Hentbol Şube Sorumlusu Önder Acar ise yaptığı açıklamada : " Daha önce Bulgaristan Milli takımı’ndan Sonya Bogdanova ve Aleksandrina Burneva‘yı kadromuza dahil etmiş idik. Eksik gördüğümüz kaleci bölgesini de Geri Aleksandrova ile güçlendirdik. Avrupa Arena’sında yer almış , tecrübeli kalecimizin transferi takımımıza hayırlı olsun. Hedefimiz Süper Lig doğrultusunda takımımızda eksik gördüğümüz bölgelere transfer çalışmalarımız devam ediyor.

Atlantikspor’un Bulgaristan Milli Takımında Oynayan 3 Sporcusunun  Resmi

Haber

Geri ( Gergana ) Aleksandrova Kimdir ?

Bulgaristan doğumlu sporcu 20.07.1977 doğumlu ve 36 yaşında. Kaleci pozisyonunda oynayan Geri Aleksandrova , 1.70 boyunda ve 65 kilo. Kariyerinde Etar Veliko 64 Tarnovo ve Lokotomiv Varna forması ile  Ehf Kupası ve Chalenge Kupası müsabakalarında oynadı.

http://www.hentbolhaber.net/haber/1lig-/atlantiksporda-gece-yarisi-harekati/1760.html

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

Bakmadan Geçme