Bursa Antrenörü Işık'tan Sezon Başlangıcı Değerlendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Mehmet Fatih Işık, 2024-2025 sezonunun ilk maçındaki İzmir Büyükşehir'e karşı alınan galibiyeti değerlendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Mehmet Fatih Işık, 2024-2025 sezonunun ilk maçındaki İzmir Büyükşehir Belediyespor’a karşı alınan galibiyeti değerlendirdi.

Işık’ın değerlendirmeleri şu şekilde: “Hentbol Kadınlar Süper Lig’in ilk haftası kendi sahamızda İzmir’le karşılaştık. Süper Lig’in köklü ve güçlü takımlarından İzmirle kendi sahamızda kendi seyircimizle iyi bir mücadeleyle galibiyetle ayrılmayı başardık. Tüm sporcularımı galibiyetten dolayı kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.”

‘Çalışmalarımızı Tüm Hızıyla Devam Ettiriyoruz’

Işık: “Her zaman bilindiği gibi ilk maçlar zorlu geçer. Biz kendi evimizdeki sezonun ilk maçını taraftarımızın desteğiyle kazasız belasız kazanmayı bildik. Sezona iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Uzun soluklu, yorucu bir maraton geçecek. 3 kulvarda öncelikli olarak Bursamızı en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı olmak istiyoruz. Kulüp Başkanımız Sayın Muhammet Aydın bey ve yöneticilerimizin vermiş olduğu destek sayesinde çalışmalarımızı tüm hızımızla devam ettiriyoruz.”

‘Moralli Başlamak Güzel Oldu’

Işık son olarak; “Lige keyifli bir galibiyetle, moralli başlamak bizim açımızdan güzel oldu. Gayet koordineli ve iyi bir şekilde çalışıyoruz, zorlu Görele maçı hazırlıklarımız da devam ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme