Bursa Antrenörü Işık'tan Üsküdar Galibiyeti Değerlendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Mehmet Fatih Işık, Üsküdar Belediyespor'a karşı aldıkları 25-28'lik galibiyeti değerlendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Mehmet Fatih Işık, Üsküdar Belediyespor'a karşı aldıkları 25-28'lik galibiyeti değerlendirdi.

Işık, 13-13 sona eren maçın ilk yarısıyla ilgili şunları söyledi: "Kendi evimizde oynadığımız Yalıkavak maçından sonra bir gün dinlenerek Üsküdar deplasman maçına bir gün hazırlandık. Akabinde zorlu Üsküdar maçını oynadık. Maç ilk dakikalarda her iki takım adına da ortada bir maç olsa da 10. dakikadan sonra yapmış olduğumuz basit hatalarla Üsküdar Belediyesi bu hataları iyi değerlendirdi. Hızlı hücumlarla 11-6 öne geçtiler. Almış olduğumuz mola sonrasında yapmış olduğumuz basit hataları vurgulayarak oyun sistemimizi ve oyun anlayışımızı sahaya yansıtmamız gerektiğiyle ilgili gerekli bildirimleri takımımıza söyledik. Mola sonrasında da oyuna muhteşem bir geri dönüş yaparak öncelikle beraberliği yakaladık ve ilk yarıyı 13-13 beraberlikle noktaladık."

Işık maçın ikinci yarısı ve sonucuyla ilgili olarak ise; "İkinci yarıya özellikle savunmamızı sertleştirerek daha etkili başladık. Bulduğumuz pozisyonları da değerlendirmeyi bilip maçtan 28-25 galibiyetle ayrılmayı başardık" dedi.

'Kazanan Taraf Olduğumuz İçin Mutluyuz'

Işık son olarak; "Yalıkavak maçından sonra Üsküdar deplasmanının zor geçeceğinin farkındaydık ve beklediğimiz gibi de zor geçti. Üsküdar takımını ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Sporcularım maçın ilk dakikasından son düdüğüne kadar mücadeleyi hiç bırakmadan kazanan taraf olduk. Bundan dolayı mutluyuz. Bu önemli galibiyetten dolayı tüm sporcularımı kutluyor ve teşekkür ediyorum."

Bakmadan Geçme