• Haberler
  • Dünya Hentbolu
  • Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Mehmet Fatih Işık'tan Avrupa Kupası Değerlendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Mehmet Fatih Işık'tan Avrupa Kupası Değerlendirmesi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Mehmet Fatih Işık, Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası üçüncü turunda İspanyol ekibi Conservas Orbe Zendal Bm Porrino ile eşleşmeleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Mehmet Fatih Işık; “Kuradan memnunuz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Fatih Işık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Rakibimiz şu anda ligde yedinci sırada yer alıyor. Kadrosunda 1’i Rus 3’ü Arjantinli olmak üzere 4 yabancı oyuncuları bulunuyor. 20 kişilik bir kadroları var.”

‘Eşleşmeden Memnunuz’

Işık: “Biz Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak bu eşleşmeden mutluyuz. Ama tabi kolay maçların olacağını düşünmüyoruz. Yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde rakibimizi iyi bir ekip olarak tanımlayabilirim. İspanyol ekolü içinde doğru savunma yapmaya, tempolu oynamaya çalışan, akıllı, sistematik ve disiplinli bir takımla karşılaşacağız. Zor bir tur olacak.”

‘Turu Geçmeyi Diliyoruz’

Antrenör Işık: “İlk maçın deplasmanda, ikinci maçın kendi evimizde olmasının avantajını kullanmak istiyoruz. Öncelikle deplasmanda iyi bir oyunla ve avantajlı bir skorla Türkiye’ye dönmeyi hedefliyoruz. Rövanş karşılaşması neticesinde de turu geçmeyi diliyoruz.”

‘İki Takımın Şansı Da Yüzde Elli’

Işık son olarak: “İki takımın da şansı yüzde 50-50. Artık zorluk dereceleri artmaya başladı. Kuradan memnunuz, işimizin kolay olmadığını biliyoruz, çalışmalarımızı turu geçmek adına yapıyoruz. Turu geçeceğimize inancım sonsuz. İnşallah turu geçen taraf biz oluruz."

Bakmadan Geçme