Bursa Büyükşehir'de Yeni Sezon Kadro Yapılanması

Yeni sezona Antrenör Fatih Işık'la girecek olan Bursa Büyükşehir kadın hentbol takımı, 9 yeni oyuncuyu kadrosuna katarken iç transferde 8 oyuncuyla yeniden anlaşma sağladı. Bursa ekibi teknik heyet ve 6 oyuncuyla da yollarını ayırmıştı.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 sezonu için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bursa temsilcisi daha önce açıkladıkları transferlere ek olarak yeni transferleri ve iç transferde yeniden anlaşma sağlanan isimleri de açıkladı.

Yeni sezona Antrenör Fatih Işık’la girecek olan Bursa Büyükşehir kadın hentbol takımı, 9 yeni oyuncuyu kadrosuna katarken iç transferde 8 oyuncuyla yeniden anlaşma sağladı. Bursa ekibi teknik heyet ve 6 oyuncuyla da yollarını ayırmıştı.

Bursa’nın Daha Önce Açıkladığı Transferler

Bursa Büyükşehir Belediyespor, daha önce son olarak Kastamonu Belediyespor formasını giyen Milli oyuncular Betül Yılmaz ve Emine Gökdemir; Avrupa şampiyonu Konyaaltı Belediyespor'un deneyimli Milli kalecisi Sevilay İmamoğlu Öcal ve Edanur Çetin'i; son olarak Görele Belediyespor'un başarısı için mücadele eden Zeynepnur Ulukoz'u kadrosuna kattı.

İç Transferde Anlaşmalar Tamam

Bursa Büyükşehir'de Yeni Sezon Kadro Yapılanması

Bursa Büyükşehir Belediyespor iç tranferde kaleci Eda Köşker, orta oyun kurucu Ela Yıldız, orta oyun kurucu Güliz Karaman, sağ kanat Lena Mot, pivot Melike Kasapoğlu ve sol kanat Sude Çifçi,  pivot Ceren Demirçelen, sol kanat Kübra Şahan ile yeniden anlaştı.

Bursa’dan Yeni Transferler

Bursa Büyükşehir'de Yeni Sezon Kadro Yapılanması

Bursa temsilcisi, 2023-2024 sezonu Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif’te sağ kanat oyuncusu olarak görev alan Gülsüm Mihrap (Güleçyüz), Üsküdar Belediyespor forması giyen pivot Sibel Gündoğdu, Üsküdar Belediyespor forması giyen sol oyun kurucu Reyhan Kara ve Üsküdar Belediyespor forması giyen sol oyun kurucu Ayşenur Sormaz ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı.

Bursa Büyükşehir’den Ayrılanlar

Bursa Büyükşehir'de Yeni Sezon Kadro Yapılanması

Hentbol Kadınlar Süper Ligi ekibi Bursa Büyükşehir Belediyespor antrenör Merve Yılmaz ile oyuncular Bilgenur Öztürk, Nikolina Knezevic, Fatma Atalar, Sümeyye Çolak, Döne Gül Bozdağan ve Berna Cindoruk ile yollarını ayırdı.

Bakmadan Geçme