Bursa Büyükşehir Tam Kadro Yeni Sezona Hazır! Fatih Işık'tan Yeni Sezon Hedefleri...

Geçtiğimiz sezon Kadınlar Süper Ligi Sıralama Etabı'nı altıncı sırada tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Mehmet Fatih Işık, yeni sezona ilişkin Hentbolhaber.net'e özel açıklamalarda bulundu.

"Öncelikle 2024-2025 sezonunun tüm takımlara başarı ve şans getirmesini diliyorum. Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak, Süper Lig’deki ikinci sezonumuzda başarılı ve hedef odaklı bir yaklaşım sergilemek için yönetimimizle birlikte kolları sıvadık. Türkiye Süper Ligi'nde üç kulübün kapanması ve 17-18 sporcunun yurt dışına gitmesi sonucunda yerli oyuncu sayısı azaldı. Bu nedenle, hızlı davranarak hedeflerimiz ve planlarımız doğrultusunda çok tecrübeli ve deneyimli isimleri kadromuza kattık. Ayrıca, altyapımızdan yetişen genç ve dinamik oyuncularla da kadromuzu harmanlayıp iyi bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum.

"İddialı Ekiple Mücadele Edeceğiz"

Kulübümüzün sunmuş olduğu imkanlar sonucunda yapmış olduğumuz transferler ile hedefe yönelik iddialı bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum.22 Temmuz itibariyle kendi tesislerimizde iki etaplı bir çalışma programına başladık. İlk etap, sezon öncesi hazırlık, Kondisyonel ve teknik-taktik antrenmanlarını içeriyor. İkinci etap ise hazırlık maçlarını ve teknik-taktik çalışmalarını kapsıyor. 18 oyuncuyla sezona başladık ve geniş bir kadro oluşturarak Türkiye Süper Ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa Kupaları’nda mücadele edeceğiz.
"Türkiye Kupası’nı Kazanmak Ve Avrupa Kupaları’nda Başarılı Olmak Hedefindeyiz"
Sporcularımız 22 Temmuz’dan beri büyük bir özveri, arzu ve hırsla çalışıyor. Şu anda iki haftalık süreci tamamladık ve önümüzdeki hafta üçüncü hafta çalışmalarına başlayacağız. Üç kulvarda da başarılı olmak istiyoruz. Türkiye Kadınlar Süper Lig’inde final oynayarak şampiyonluk mücadelesi vermek, Türkiye Kupası’nı kazanmak ve Avrupa Kupaları’nda başarılı olmak hedefindeyiz.

"Kendi Evimizde Lige Start Vereceğiz"

Avrupa Kupaları’nda, Karadağ’ın ZRK Tivat takımıyla eşleştik. Tivat takımı genç ve dinamik bir ekip, bu maçlar zorlu geçecektir. İlk maçımız 5 Ekim’de Karadağ’da, ikinci maçımız ise 12 Ekim’de Bursada Nilüfer Belediye Spor Tesisleri’nde oynanacak. Bu turu geçmek ve adımızı ikinci tura yazdırmak istiyoruz. Ayrıca, Süper Lig'de iyi bir fiksür çektiğimizi düşünüyorum. Kendi evimizde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile lige start vereceğiz ve sonrasında üç kulvarda yoğun bir maç temposuyla devam edeceğiz.

Bu takımın kurulmasında büyük destek veren başta belediye başkanım Sayın Mustafa BOZBEY’e çok teşekkür etmek istiyorum. Başkanım spora ve sporcuya her zaman destek olmuştur.Ayrıca, kulüp başkanım Sayın Muhammet AYDIN Bey’e de teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Bu kadronun kurulmasında kulübümüzün tüm imkanlarını bizlere sunmuştur.

"Tüm Takımlara Başarılar Diliyorum"

Yeni sezonun Bursa Büyükşehir Belediye sporumuza ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz.
Tüm takımlara yeni sezonda başarılar ve sakatlıksız bir sezon diliyorum."

Yorumlar 1
Fatih beyy 10 Ağustos 2024 23:48

Hedefler 1.kaos 2.fitne 3.fesat 4.psikolojik şihtet 5.başarısıLık = m.fatih ışık ????

Bakmadan Geçme