Bursa Gücü Başarıya Kilitlendi

Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Bursagücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hayrettin Özbağkıran, ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi.

Özbağkıran, yaptığı açıklamada, Maltepe Belediyespor’un Hentbol Bayanlar Süper Lig haklarını devraldıklarını ve çok kısa bir sürede ligde Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü maçına çıktıklarını belirtti.

Henüz kadroyu tam olarak oluşturamadıklarını dile getiren Özbağkıran, lige verilen arada bir yandan sponsor arayışına gireceklerini diğer yandan da takıma yeni oyuncular takviye edeceklerini bildirdi.

Özbağkıran, Bursa’nın hentbol anlamında iyi bir altyapıya sahip olduğunu anlatarak, "Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimiz var. Kısa vadede ligde kalıcı olmak istiyoruz. Orta ve uzun vadede ise kulübü iyi bir mali yapı kazandırma gayreti içinde olacağız. Sponsorluk anlamında yaptığımız ilk görüşmeler olumlu geçti. Kısa sürede sponsor desteğini sağlayarak transfer için gerekli kaynağı oluşturacağımızı düşünüyorum" dedi.

Erkekler Hentbol Süper Lig’de Bursa Nilüfer Belediyespor’un mücadele ettiğini anımsatan Özbağkıran, "Bursa’nın Bayanlar Süper Lig’deki tek temsilcisiyiz. Biz başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Bursa’nın da desteğiyle yanımızda olacağına inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bakmadan Geçme