Bursa Sakata Geldi!

Son haftaların formda ekibi Bursa Nilüfer Belediyespor’da, Şuayip’in ayağının, Mustafa’nın da kolunun kırılması takımda moralleri bozdu.

Bursa temsilcisi bugün(cumartesi) Saat:18.00 de Celal Atik Spor Salonunda İzmir Büyükşehir Belediyespor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak.

Geçen hafta Şuayip ve Mustafa’nın yaşamış oldukları sakatlıklar ile sezonu kapatma ihtimallerinin Haberyüksek olması, takım arkadaşlarında üzüntüye sebeb oldu.

Şuayip’in sol ayağının kırılması ve alçıya alınmasının yanında , Mustafa’nın da sol kolunun kırılması ekipte herkesi tedirgin etti.

Nilüfer’in teknik ekibi , yaşanan sakatlıklara üzülselerde kadroda bulunan diğer ekip arkadaşlarının zorlu mücadelelerde Şuayip ve Mustafa’nın eksikliklerini aratmayacaklarını belirttiler.

Diğer Tarafta Şuayip’te bu zorlu müsabaka öncesi takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak adına onlarla beraber İzmir’e gitti.

Şuayip, talihsiz bir an yaşadığını belirterek, bu sakatlık gerçekten beni çok üzdü ama arkadaşlarım ile beraber olmam gerekiyordu. İnşallah bu gün en iyi sonucu alırız diyerek görüşlerini belirtti.

Bakmadan Geçme