Bursa Temsilcisi Bombayı Patlattı

Hentbol Erkekler Süper Liginde transfer bombasını Bursa Nilüfer Belediyespor patlattı.

Sol Oyun Kurucu Milos Maksimovic, Katar’ın Mudhar Club SA takımından transfer edildi. 27 yaşında 2 Metre boyunda olan Sırp Yıldız , kendisini 2 yılllığına Bursa Nilüfer Belediyespor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Daha önce Sırbistan’ın HC (Sintelon) Tarkett , İspanya’nın HC Labaro Toledo , Fransa’nın HC Paris Handball  ve Yunanistan’ın HC A.E.K. takımlarında oynayan, ardından da Katar’ın Mudhar Club takımına transfer olan Milos, Türkiye’de oynamaktan mutlu olacağını belirterek ; Haber"Türkiye’de oynamış birçok arkadaşlarım var, hepsinden övgü dolu sözler duymak beni mutlu etti. Bursa Nilüfer Belediyespor’da oynamaktan da mutlu olacağım."dedi.

Kulüp Başkanı Naci Kale yapmış olduğu açıklamada : "Türk hentbolune kalite ve renk katmaya çalışıyoruz. Türk hentbolune veNilüferimize üst seviyede katkı sağlayacak, kariyerli iyi bir transferyaptığımızı düşünüyorum. Milos’un transferi üzerinde teknik ekibimiz çokçalıştı ve kaliteli bir oyuncuyu kadromuza eklemiş olduk. Yabancı transferinide bitirmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki yıl her kulvarda mücadele ederek,hedefi ve çıtası yüksek bir Nilüfer yarattığımızı düşünüyorum. Top artıkteknik ekipte." dedi.

Şube sorumlusu Abdullah Koç ise yapmış olduğu açıklamada : " Kaliteli bir yabancı transferi yaparak kadromuzu ciddi şekildegüçlendirdiğimizi düşünüyorum. Her kulvarda yarışın en üst sıralarındamücadele edecek bir ekip yarattık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milos’a da hoşgeldin diyorum."dedi.

Bakmadan Geçme