Bursa-Yalıkavak Maçına Doğru: Antrenörler Neler Söyledi?

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde zirvede yer alan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü'yle zirve hesabı yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bursa Beşevler Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesinde antrenörler neler söyledi?

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 5. Haftanın en çok merak edilen maçı yarın oynanacak. Zirvede yer alan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü’yle zirve hesabı yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bursa Beşevler Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma yarın (17.10.2024) saat 18.00’de başlayacak ve TRT Spor Yıldız’dan canlı olarak yayınlanacak.

Bu maç öncesinde Yalıkavak 4 maçta aldığı 8 puanla namağlup zirvede yer alıyor. Bursa temsilcisi ise oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet neticesinde topladığı 4 puanla beşinci sırada bulunuyor.

Avrupa Ligi’nden elenmenin moral bozukluğunu yaşayan Armada Praxis Yalıkavak ile Avrupa Kupası’nda tur atlayıp moral bulan Bursa arasındaki karşılaşma, ligin zirvesi açısından önem taşıyor.

‘Umarım Yalıkavak Maçında Kazanan Biz Oluruz’

Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Mehmet Fatih Işık, Yalıkavak maçıyla ilgili ise şu ifadelere yer verdi: “Avrupa mesaisi sonrasında, bir günlük aranın ardından Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile evimizde oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Son şampiyonlar ve iyi bir kadroya sahipler. Kendi sahamızda ve kendi seyircimiz önünde iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Sportmence, iyi bir maç olmasını diliyorum. Umarım kazanan taraf biz oluruz.”

‘Kazanan Taraf Olmak İstiyoruz’

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Antrenörü Kıvanç Özcan ise Bursa maçı öncesinde açıklamasında şunları söyledi: “Bursa’da önemli bir lig maçımız var. Bu maç bizler için önemli olduğu kadar Bursa takımı için de önem taşıyor. Umarım ortaya güzel bir hentbol koyarak kazanan taraf olmak istiyoruz. 7 günde 3 maç oynayacağız bunun için hazır olduğumuzu düşünüyorum.”

Bakmadan Geçme