Bursa’da tempo sesleri

Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyesi SK, transfer edilen 2 Ukraynalı ve 5 Sırp oyuncu ile yeni sezona güçlü kadro ile başlamaya hazırlanıyor.

HENTBOLHABER.NET – 2016-2017 sezonunda genç bir kadro ile mücadele etmeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi, Ukrayna Milli Takımı’nda yer alan sporculardan oyun kurucu Victor Ladyko’u Trabzonspor’dan, sağ oyun kurucu Oleg Kumogorodskyy’yi Romanya’nın Galavaşi takımından transfer etti. 

Nilüfer Belediyesi, Sırbıstan Milli Takımı’nın sol kanat oyuncusu Nenad Stanojcic’i Merzifon Belediyespor’dan, sol oyun kurucu Stefean Milikoviç ve kaleci Uros Tomiç’i, Zağnos’tan, pivot Bogdan Meduriç’i İran’ın Sabzavar takımından, sol oyun kurucu Milyan Vokovlak’ı da Sırbistan’ın Jugoviç takımından transfer ederek kadrosuna kattı. 

Çalışmalarına günde çift idman ile devam eden Nilüfer Belediyesi SK, 11 Ağustos’ta İzmir’de İzmir Cup’ta mücadele edecek. Yoğun bir hazırlık dönemi geçiren Bursa temsilcisi, hazırlık turnuvası ile eksikliklerini görecek.

Nilüfer BSK Başkanı Ali Karamık, “Erkekler Süper Ligi’nde Bursa’yı temsil eden tek takım biziz.  Kadro oluştururken genç ve karakterli isimlere yöneliyoruz. Titiz araştırmalar sonucunda kadro oluşturuyoruz. Transfer yaparken aynı zamanda, altyapıdan gelen oyuncularımızı da A takıma monte ediyoruz. Altyapılarda 2 Türkiye şampiyonluğu kazandık. Önümüzdeki sezon Bursa halkına güzel maçlar izlettireceğiz” dedi. Karamık, kulübün başarılı bir şekilde yoluna devam etmesinde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in maddi ve manevi çok desteğini gördüklerini ifade etti.

İzmir Cup’ın fikstürü açıklandı

Bakmadan Geçme