Büyük Kapışma

Hentbolda Beşiktaş ile Bursa Nilüfer Belediyesi arasındaki Erkekler Süper Kupa maçı yarın Ankara’da oynanacak…

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Aynı zamanda bu önemli müsabaka NTVSPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu Süper Lig şampiyonluğu ve TürkiyeKupası’nı kazanarak kapatırken, Bursa Nilüfer Belediyesi ise Beşiktaşile Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelmişti.

BURSA CEPHESİ

Bursa Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih Işık, "Süper Kupada istediğimiz sonucu almaya çalışacağız. Amacımız Beşiktaş’ı yenerek Süper Kupa’ya uzanmak ve sezona iyi bir başlangıç yapmak" dedi.

Işık, "Ekip olarak Avrupa Kupası müsabakaları haricinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Avrupa kupasında istediğimiz sonucu alamadık ama ekip olarak Türkiye Hentbol Süper Ligi’ne iyi hazırlandık. Genç, koşan bir ekip olarak yeni sezona Süper Kupa ile başlamak istiyoruz." Diye konuştu.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş’ın tecrübeli Antrenörü Müfit Arın‘da, Süper Kupa’yı alarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 

"Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı ben ve oyuncularım çok istedik amabaşaramadık. Yolumuza EHF Kupası’nda devam edeceğiz. Amacımız iki öneleme turunu da geçerek gruplara kalabilmek” diyen Arın, “Önümüzde zorlu bir Süper Kupa mücadelesi var. Tüm dikkatimizi bu maça çevirdik. Dinamo Minsk maçlarında hafif sakatlıklar yaşayan Ozan Arıifoğlu, Okan Yalçıner ve Ramazan Döne’nin final maçında oynayıp oynayamayacaklarına maç günü karar vereceğiz. Şartlar ne olursa olsun bu kupayı kazanabilecek tecrübeye ve güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Güzel bir oyunun sonunda kupayı kazanarak sezona güzel bir başlangıç yapmayı planlıyoruz." Dedi.

Bakmadan Geçme