Rize’de yapılan Türkiye Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Serik Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı, Fransa’da Türkiye’yi temsil etti.
Fransa’da 11 Mart’ta başlayan şampiyonada Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı ilk maçında Güney Kıbrıs’ı 34-6, Yunanistan’ı 29-19, Danimarka’yı 24-23 yenerek yarı finalde Almanya ile eşleşti. Yarı finalde güçlü rakibini 26-25 yenen Yükseliş Koleji, finalde ise şampiyonaya ev sahipliği yapan Fransa ile karşılaştı. Finalde rakibini 25-24 yenen Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı Dünya Şampiyonu oldu.
Bakan Çağatay Kılıç, Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı’nı Tebrik Etti
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fransa’da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda şampiyon olan Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Fransa’da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda finalde Fransa’yı yenerek Dünya şampiyonu olan Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı’nı kutluyorum. Bu önemli başarıda emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Bizlere büyük gurur yaşatan sporcularımıza kariyerlerinde başarılar diliyorum. ”
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 12. hafta karşılaşmaları, bugün oynanan ve... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler Süper Ligi 13. haftası bugün oynanan iki maçla... Haberin Devamı..
Hentbolda Kadınlar Süper Ligi'ne 12. hafta, Erkekler Süper Ligi'ne ise... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi 11. hafta maçları... Haberin Devamı..
022-23 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final... Haberin Devamı..
Hentbolda Kadınlar Süper Lig'in 10. haftası dün oynanan üç maçla... Haberin Devamı..
A Milli hentbolcumuz Ayşenur Sormaz, İtalya'nın A.S.D.Ariosto Pallamano Ferrara takımına... Haberin Devamı..