Çağatay Kılıç’tan Dünya Şampiyonuna tebrik mesajı

Rize’de yapılan Türkiye Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Serik Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı, Fransa’da Türkiye’yi temsil etti.

Fransa’da 11 Mart’ta başlayan şampiyonada Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı ilk maçında Güney Kıbrıs’ı 34-6, Yunanistan’ı 29-19, Danimarka’yı 24-23 yenerek yarı finalde Almanya ile eşleşti. Yarı finalde güçlü rakibini 26-25 yenen Yükseliş Koleji, finalde ise şampiyonaya ev sahipliği yapan Fransa ile karşılaştı. Finalde rakibini 25-24 yenen Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı Dünya Şampiyonu oldu.

Bakan Çağatay Kılıç, Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı’nı Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fransa’da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda şampiyon olan Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Fransa’da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası’nda finalde Fransa’yı yenerek Dünya şampiyonu olan Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol Takımı’nı kutluyorum. Bu önemli başarıda emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Bizlere büyük gurur yaşatan sporcularımıza kariyerlerinde başarılar diliyorum. ”


//

Bakmadan Geçme