Çağdaş Eğitim’de Hedef: Marka Olmak!

İzmir’in saygın eğitim kurumu Çağdaş Eğitim Koleji, bu sene katılmış olduğu hentbol müsabakalarında başarılı bir görüntü çizdi.

2000  Yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan  Çağdaş Eğtim Koleji, 2012-2013 sezonunda da Hentbol takımı çıkararak , Hentbol’de marka olma yolunda ilerliyor.
 

Haber

Okul’a Beden Eğitimi dersi öğretmeni olarak, İzmir Hentbolüne devamlı hizmet etmekte olan  Atilla Kürküt’ü getiren ve  aynı zamanda Elif Üçer’i de kadrosunda bulunduran Çağdaş Eğitim koleji, bu sene katılmış olduğu Okullu Minik Erkekler İl Birinciliğinde 12 takım arasından İzmir 5.cisi olarak  ilk yılında başarılı bir grafik çizdi.

Haber

Özellikle Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özbilen ve Okul Müdürü Çağlar Ergani‘nin de desteklediği Okul hentbol takımı gelecek senelerde İzmir şampiyonluğuna göz koydu.

Haber

Okul takımının haricinde Karantine Çağdaş Eğitim Spor  Kulübü olarak yoluna devam edecek olan Eğitim Kurumu, kaliteli eğitim yanında okulda okuyan öğrencilerinin spor yaparak , sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesinin  hedefi içerisinde.

Beden Eğitim Dersi Öğretmeni Atilla Kürküt, "Hentbol takımı çıkarak Türk Hentboluna hizmet etmek istedik. Ayrıca İdarecilerimizin bize desteği çok fazla onlara teşekkür ederim. Elif hocam ile beraber alt yapısı olan bir okul takımı ve spor kulübü olarak yıllarca hentbole hizmet edeceğiz." dedi.

Bakmadan Geçme