Çağlayan Öztürk: “Son üç senedir zirveye oynayan bir ekip olduk”

Beykoz Belediyespor’un deneyimli kaptanı Çağlayan Öztürk, 'Gözümüz Türkiye Kupası'nda, kazanmak istiyoruz” dedi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi, 26. Haftasında çok önemli bir maç oynandı. Beykoz Bld. Spor Kulübü ile Spor Toto Spor Kulübü, Beykoz Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçın sonunda 25-22 skor ile gülen taraf Beykoz Bld. Spor Kulübü oldu.

Beykoz Bld. Spor Kulübünün deneyimli kaptanı Çağlayan Öztürk  hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu.

“Son üç senedir zirveye oynayan bir ekip olduk”

Öztürk, “Takım oluşumumuzun, başarılı bir sürecin içinde olduğunu düşünüyorum. Son üç senedir zirveye oynayan bir ekip olduk. Bu sezon müsabakalarda 3 mağlubiyet, 1 beraberlik dışında puan kaybetmeyerek ligi ikinci sırada tamamlamak, takımım adına bu sezonun başarılı geçtiğinin göstergesi. Bu sezon şu ana kadar başarılıydık, tabii daha bitmedi. Gözümüz Türkiye Kupası’nda. Tek hedefimiz kupayı kazanmak.  Bu konuda kendimize inanıyoruz. Türk erkek hentbolunda Beykoz’un sadece bir Türkiye Kupası değil, ilerleyen dönemde de lig şampiyonluğu alabileceğini ve bu ligin dominant ekiplerinden biri olacağına inanıyorum”

Beykoz Bld. Spor Kulübü oynamış oldukları 22 maçtan 18 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak toplamda 37 puan ile ligi ikinci sırada tamamladı.

 

 

Bakmadan Geçme