Çağlayan Sonunda Yuvada Kaldı

Geçen sezon Hentbol Erkekler Süper Liginde, Bursa Nilüfer Belediyespor’da mücadele eden Çağlayan Öztürk, yuvada kaldı.

Transfer döneminde  kendi sosyal paylaşım sitesinde Bursa Nilüfer Belediyespor ile daha imza atmadığını açıklayan Çağlayan Öztürk’ün, görüşmeler sonucunda yuvada kaldığı açıklandı.

Kulüp yöneticileri ve Çağlayan bir araya gelerek anlaşmaya vardılar. Görüşme sonrasında imzayı da atan Çağalayan, yeniden Bursa Nilüfer Belediyespor forması giyecek.
 

Haber

Antrenör Fatih Işık: "Çağlayan iyi bir sporcumuz idi. Bazı konulardan dolayı imza atmada gecikti. Ancak artık aramızda ve en iyisi yapmak için çok çalışacağını düşünüyorum. Takımımız en iyi şekilde hazırlıklarına devam ediyor"dedi.

Hentbol Şube Sorumlusu Abdullah Koç, yaptığı açıklamada, ligi geçen yıl hedefledikleriyerde bitirdiklerini kaydetti. Bu sezon daha iddialı ve alt yapıdanyetişen oyuncuların katılımıyla çok daha iyi mücadele eden bir ekipoluşturduklarını belirten Koç, şöyle devam etti:

"Geçen yıl formamızı giyen üç yabancı oyuncumuzu kadromuzda tuttuk.Takıma katkı sağlayacak iki yabancı ve iki yerli oyuncu takviyesiyaptık. Alt yapımızdan yetişen oyuncuların ağırlıklı olduğu ekibimizle,Avrupa Kupası, Türkiye Kupası ve ligde en üst seviyeye ulaşacak birmücadele içinde olmak istiyoruz. Bursa deplasmanı tüm takımlar içinzorlu geçecek. Yeni sezonda seyir zevki yüksek maçlar izletmekistiyoruz. Tüm ekiplere başarılar diliyorum."

Bakmadan Geçme