Çağlayan Ufuk Koleji, Hentbol’da Birinci

Özel Çağlayan Ufuk Koleji, okullar arası Yıldızlar Hentbol Müsabakaları’nda birinci oldu.

Özel Çağlayan Ufuk Koleji, Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl MilliEğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği okullar arası Yıldızlar HentbolMüsabakaları’nda birinci oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda 14 Ocak tarihinde yapılan turnuvada, ÖzelÇağlayan Ufuk İlköğretim Okulu Hentbol Takımı, yaptığı maçlar sonucundabirinci olarak kupayı okullarına götürdü. Muş’un ilk özel okulu olanÇağlayan Ufuk İlköğretim Okulu, eğitimde gösterdiği başarılarını ,sportifmüsabakalara da taşıdı. İl genelinde yapılan sportif müsabakalardabaşarılı bir performans gösteren okul, en son Hentbol branşında büyükbir başarı elde etti. Konu ile ilgili bilgi veren Özel Çağlayan Ufukİlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Karakuş, sporcuların başarısınıngöğüslerini kabarttığını söyledi. Okul olarak misyonlarının sadeceöğretimden ibaret olmadığını ifade eden Karakuş, öğrencilerin sportif vesosyal gelişimlerine de son derece önem verdiklerini dile getirdi.

Eğitim öğretimde yakalanan başarıların tesadüf olmadığını vurgulayanKarakuş aynı şekilde sporda da tesadüf başarılar olamayacağını ancakdüzenli ve çok çalışarak başarıların her alanda elde edilebileceğinidile getirdi.

Bakmadan Geçme