Çağlayan ve İbrahim’de Bursa’da Kaldı

Nilüfer Belediyespor, iç transferde Çağlayan Öztürk ve İbrahim Üçdağ ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, içtransferde Çağlayan Öztürk ve İbrahim Üçdağ ile 1 yıllık sözleşmeimzaladı.

Üçevler Spor Tesisleri’ndedüzenlenen imza törenine, Kulüp Başkan Yardımcısı Fuat Alparslan,Hentbol Şube Sorumlusu Tan Gündüz ve antrenör Fatih Işık katıldı. 

KulüpBaşkan Yardımcısı Alparslan, her iki oyuncunun da milli takımlardaforma giydiğini belirterek, yeni sezonda yine hedefi olan bir ekiplemücadele edeceklerini ifade etti. 

Alparslan,transfer çalışmalarına değinerek, "Çağlayan altyapımızdan yetişen 10yıldır kulübümüzde forma giyen başarılı bir oyuncu. İbrahim, geçtiğimizyıl forma giydi ve her iki oyuncumuz da başarıyla mücadele etti.Hedefimiz; Türkiye şampiyonu olmak. Transfer çalışmalarımız devamediyor. Daha başarılı bir ekip için nokta transferlerimiz devam edecek"diye konuştu.

Oyunculardan Çağlayan Öztürk,"Uzun yıllar Nilüfer Belediyespor’un formasını giyiyorum. Başarı içinmücadele etmeye devam edeceğim" dedi. 

Sezonunzorlu geçeğini ifade eden İbrahim Üçdağ ise "Mutlu olduğumuz içinburadayız. Yeni sezon zorlu geçecek ama başarıya ulaşacağıma eminim"ifadelerini kullandı. 

Bu arada, NilüferBelediyespor’da geçen yıl forma giyen Burak Dağcı’yla anlaşmasağlanamadığı, bu oyuncunun Ankara Büyükşehir Belediyespor’a gittiğiaçıklandı.

Bakmadan Geçme